rastlös, och pröva nått nytt med bloggen :p


"spargrisen" öppnad

Sov till 11 idag, ska ju jobba inatt så då får man sova bort morgonen. Gick upp och tog en kopp kaffe och la mig i sängen igen, de är så skönt och avkopplande att börja en morgon så. Efter de blev de en jogging tur, blev nästan 3km och jag är så sjukt glad att jag klarar springa så lång, de är lång för mig, hehe! Förra veckan sprang jag över 3km så jag vet att jag klarar de nu i alla fall, och de trodde jag aldrig, så ska försöka springa ute en gång i veckan i alla fall. Tillbaka till denna dagen, efter jogging turen så åt jag knäckebröd sen in i duschen. Nu har jag städat i köket och hängt upp tvätten och såfort Sarah har slutat sitt jobb ska vi dra köpa glass på Annas café, mys :) Nu till sommaren får de bli lite onyttigheter i veckan, som glass då ;), bara jag fortsätter träna så blir de säkert bra. Sen efter de blir de nog lite kubbspelande, och tagga inför nattens jobb.

Igår så öppna jag och Michael vår ”spargris” (en sån burk som endast går att öppna med konservöppnare) och räkna allt, ca 2000 kr blev de. Så härligt, så nu ska vi dra till Borlänge i veckan och köpa nya utemöbler och brädmadrass, så underbart! Är man fattig så är man, då blir man glad när man sparat mynt och lite sedlar tills man kan köpa nått bra för de ;) Men måste till banken ocskå innan borlänge och växla in mynten ^^


nej nu ska jag göra mig i ordning, puss och kram!


Njuter

Ojojoj, så längesen jag skrev. Men nu när härliga sommaren äntligen har kommit så har jag inte suttit vid datorn alls typ. Njuter av värmen som är ute, och sommaren ar verkligen kommit, helt underbart, man känner direkt att jag får ny energi sen vintern. Inget speciellt som hänt dessa senaste dagar och veckor.
Jag och Michael har i alla fall slutat med LCHF och ska börja äta normalt igen. Jag ska försöka att fortsätta med att när jag ska jobba så ska jag ta med mig mat med endast grönsaker och kött. Jag har nått min målvikt men ska fortsätta att träna nu och antar att jag går upp dom lika snabbt igen när man äter normalt. Men det jag ville var att få bort mitt sockersug egentligen och de funka inte för mig. Så de sket sig, plus att de blev alldeles för dyrt att leva så. Så för mig funka inte detta så jätte bra. Fast jag tror att min kropp mår super på insidan, hehe. Jag ska även försöka hålla mig till godsakerna endast på helgerna, och träna. Fast fan vad de tar emot att dra sig till gymmet när de är 27 grader ute, man orkar ju bara inte. När jag är ledig kan jag ju gymma på morgonen då är de som skönast. Däremot har ju Michael gått ner en del, så de är ju kul för han :) Ja då har vi genomfört de och pröva detta var en utmaning men nu återgår man till de ”normala” igen fast med lite mer vetande om vad man stoppar i sig och kommer nog tänka en extra gång ibland.

 Idag efter jobbet så drog jag hem snabbt och då börja vi med maten, så idag blev de grilla hamburgare. Super gott och så mysigt att sitta ute och äta. Sedan la jag mig i solen och plugga, läste ut boken som jag läser nu på engelska och i morgon ska jag skriva recension på den, vilket jag inte ser framemot. Sen somna jag faktiskt i solen en snabbis, så himla skönt! Nej nu ska jag hoppas in i duschen och imorgon väntar en ny jobbdag, känner att jag inte orkar skriva om dem senaste dagar, kommer inte på nått jag vill skriva tror jag :P Jag försöker njuta av sommaren nu, umgås med vänner och älskling, och såklart försöka plugga så mycket jag orkar vilket som är prio ett just nu.





Slutar med ett grattis till världens bästa mamma på mors-dag! <3


dagarna rullar på

Dagarna springer iväg, igår var de personalmöte med jobbet, och sedan drog vi till Malung och bowla, så himla kul! Fast jag kom sist av alla såklart, jag suger verkligen men tur jag inte är dålig förlorare ;) Annars i veckan har jag pluggat och tränat, tränat alla dagar i veckan utom i tisdag för då skulle jag jobba natt, så brukar inte gilla att gymma då, behöver all energi till natten då. Jag är just nu öm i alla mina kroppsdelar verkar de som och de känns att vissa kroppsdelar behöver vila nu lördag och söndag. Idag gick jag upp vid 8 tiden och drog sedan till lärcentrum, och sedan hem en snabbis och vidare hem till Sarah. Fick en present av henne idag, så glad jag blev. Gullig hon är min fina bästa vän dååå! Fick en mugg där de står ”bff best friends forever”, naawsiii! Satt och snacka i ett bra antal timmar och drack kaffe. Mysigt, de var länge sen de bara var hon och jag som satt ner. Älskar min fina vän! Sedan vid 5 tiden drog vi och träna. Jag och Älskling har precis ätit mat, kött och grönsaker med brunsås, super gott!



Nu har de gått lite över två veckor sen vi börja med LCHF, och de går väl fint. Kan medge att de är svårare än vad man tror, med vad man får äta och inte, mycket som är onyttigt fast man inte tror de osv, typ som vissa kryddor man har i skåpet hemma och hur jävla svårt är de inte att göra egna såser när man inte får använda mjöl? Men idag lyckades jag rätt bra med såsen i alla fall :p Men ska kämpa vidare med de och ignorera allt gottigt ett tag till. Glad för Michael skull, han kom och sa idag att han gått ner ca 5kg, så jäkla kul för honom. Som jag skrivit innan så tycker jag de är sjukt viktigt att man trivs med sig själv.

Imorgon väntas jobb kl 8, så blir en tidig kväll fast såklart mys med hjärtat! Ska klippa och färga hans hår nu som om vi ska hinna så ha jag inte tid och sitta här. Och i morgon efter jobb blir de grillning och sedan dra till Ninni på inflyttningsfest :)

Puss och trevlig helg!


Helloo! (Blev en del bilder)

6e maj, tiden bara springer iväg. Har egentligen inget speciellt att skiva känner jag ^^ Men jag kan ju börja med att skriva att jag hade de super kul på valborg, ångrar inte en sekund att jag bestämde mig för att festa. Visst de var lite stressigt när jag kom hem för då hade jag 5 min på mig att göra mig i ordning lite snabbt och blanda mig en grogg. Sen ner till brasan och efter de blev de festa vidare vid Tim och Fia. Brukar spåra innan när jag drack grogg, men hade en troppen kväll och kan inte dricka nå annat just nu när vi följer LCHF, så jag blanda vodka, ramlösa och citron och de var super gott, så jag klagar inte ^^ Bara jag dricker "normalt" mycket. De finns ju öl med lågt kaloriinnehåll men de är ju så satans dyrt. 

Här kommer lite bilder från Valborg. (Bilderna är tagna med mobilen)


Nått mer kul som hänt är att jag fick MVG på ett prov i engelskan, och blev verkligen super glad. Jag förstår de inte, hur har de gått till? Tror jag har fått samanlagt 3 MVG i hela mitt liv ^^ Så glad blir man.  Matten däremot går inte lika bra, och de är tur jag har Carro som vill hjälpa mig!


Slänger in lite bilder på lchf maträtter som vi ätit.
 Ostchips
 Var så sugen på nått en dag så gjorde dessa, och istälet för gruka tog jag squash. Gottigt!

 Köttfärslåda, de åt vi till middag igåt och sallad till de!
Min frukost idag, mycket gott!

Nu sitter jag här framför datorn fast de är så fint väder ute, men tyckte inte de var så varmt ute. Har jobbat inatt och när jag kom hem la jag mig bredvid Älskling och sov ett tag. Nu ska jag ta och byta om tror jag och dra mig till gymmet. Sen hem och duscha, och fundera ut mat. Blir nog lax idag :) Ikväll ska jag och älskling ha myskväll, och jag har längtat efter de hela helgen! Då ska vi äta hemmagjord glass på lchf vis såklart.
Nej ha en bra söndag, puss!



RSS 2.0