17

sitter här i min ensamhet och drömmer mig bort.. bort till Skåne ;) hehe, nej men nu är de bara 17 dagar kvar och jag vet att jag tjatar om de men längtar sönder efter familjen!!!
Idag annars så har jag jobbat, och även gymmat med Sarah. Märks att de var ett tag sen vi satt ner och snacka bara hon och jag, satt kvar ett tag på gymmet när vi var klara och bara prata, hehe! Bevis på att vi ses för sällan just nu, och denna veckan blir inte bättre. Jobbar alla dagar utom i morgon, plus måndag och tisdag nästa  vecka.. Så all min ork går till jobb och träning denna veckan. Får bli bättre nästa!
Väntar just nu på att älskling ska komma hem från sin träning, måste få i mig nått att äta också, typ frukt eller något. Har inte så mycket hemma just nu, men i morgon blir de stor handling ;)

Har varit så sjukt skönt väder idag, när jag skulle hem från jobbet idag så var de varmt i bilen pga solen, hur underbart är inte de? Var tvungen att ta av mig jacka och allt, så härligt! De är då man längtar ännu mer till sommaren. Jahap.. detta är ett sånt inlägg som är rätt onödig, precis som många andra, men ändå så skönt att skiva. Konstigt? Ja, kanske lite ^^
PUSS


några snabba ord denna söndag..

Jobba i fredags natt ju och de gick ju bra fast jag var trött och slut. Lördagen blev de hemma mys med Älskling, vi åt tacos och kolla film och bara hade de bra. Jag somna 3 gånger den dagen så de märktes att jag var slut efter natten och plus att jag varit sjuk. Idag har jag verkligen legat på soffan hela dagen, och de är så skööönt. Och ja, jag har varit nykter hela helgen. 1 poäng till mig, eller nått ^^  Nej nu blir de film men finaste och sen sova, jobb i morgon. Efter jobbet i morgon blir de gymmet, äntligen!


Influensan..

efter fem dagars liggande i soffan/sängen så är jag och Michael på benen igen. Vi råka ut för influensan, och de är nog de värsta jag varit med om, fyfan! En av nätterna låg vi vakna hela natten och kunde inte sova för att de gjorde så ont i kroppen, man ville skära av sig både armar och ben. Jobbigt när vi båda var så sjuka samtidigt, då kunde man inte ta hand om varandra riktigt. Har även haft en fruktansvärt huvudvärk i sex dagar nu, och hör inte som jag ska, men skönt att de värsta är över nu i alla fall. Inatt blir de att jobba.. ja, vad gör man? ...
Längtar tills i morgon som ett svin. Blir bara hemma mys med bästa.
Linus och Sarah var här precis och spela lite kort och drack kaffe,
har inte träffat annat folk på hur länge som helt nu när man var sjuk så de var trevligt de :)
Denna veckan har de inte blivit någon träning alls, inte så konstgit. Känns lite drygt de, men nästa vecka kör vi som vanligt igen bara förkylningen försvinner så man har orken med sig.

21 dagar kvar tills vi beger oss till Skåne, och de längtar jag otroligt mycket. Jag är så himla trött.. hmm.. Så himla trött på människor, världen, livet och framför allt mig själv, så att få komma iväg behövs verkligen. Ibland får man väl känna såhär? Visst jag får skylla mig själv till stor del. Ja, åter igen vill jag fly. Men att åka till Skåne ska vara för att få träffa alla jag saknar, och förhoppningsvis får jag lite nya krafter där ifrån också.

Nu ska jag ta och ringa pappa sedan ladda inför jobbet! Puss och trevlig helg!



En förbättring?

Funderat hela dagen och nu har jag bestämt mig, ska fan hålla mig borta från alkohol!
Om inte på heltid så ska jag hålla mig borta från de en lång tid iaf. De bara spårar..
Kanske till Michael fyller år? Rätt lagom..
OM jag ska dricka så ska de endast vara nån öl eller cider och endast de. Ska bli en ändring.
Ska prioritera de som är viktigt istället, åter igen visar alkoholen att när den går in så går vettet ur!
Jag kan inte tänka klart när den går in så varför ska man då dricka? ..
Nej jag ska istället ta vara på pengarna, tiden, träning, riktiga vänner och Älskling.
Ska försöka hålla mig till detta tills man känner sig stabil i sig själv och livet.
Folk som klagar på att vissa inte är sig själva när dom dricker.. Inte fan är de konstigt när man
blir alkohol påverkad, hade man upptäckt alkoholen idag så hade de inte varit lagligt att dricka, bara de säger ju allt.
Nej punkt för detta så får vi se hur de går helt enkelt, en förändring till de bättre!


`




just nu..

..sitter jag i soffan ihop krypen under en stor filt, käkar popcorn och dipp och dricker havre dryck, gottigt kan jag säga! Jag inväntar filmen på tv som jag börja snart, "snygg sexig och singel" heter den, sjukt länge sen jag såg den. Tänkte kolla på den tills älskling kommer hem, vill lägga mig med honom, mysigare så! Sitter även och skiver med Emily på fb ;)

Denna helg är jag ledig, MIN lediga helg och jag ska verkligen njuta varje sekund! Jag jobba idag och sluta kl 15, men hade personal möte idag så gick över tiden. Skulle ha gymmat idag, men jag hade så himla ont i huvudet och klockan blev så mycket innan jag kom hem så de sket sig. Men har ju gymmat tre dagar denna veckan iaf, så de är bra!
Imorgon dåå... Ja blir väl att festa till de lite, hoppas på en trevlig kväll men vännerna och älskling.
Min lille skruttsarah är sjuk, vilket suger.. Hoppas hon mår bättre imorgon.
Nej ser nu på tv att filmen börjar så kanske skriver mer i morgon.. Trevlig helg!


Valentines day

Alla hjärtans dag.. Har inget att säga om de egentligen, tycker inte de är nått speciellt alls med denna dagen, och bryr mig inte så mycket om den. Visst tycker jag de är kul för de personer som firar de genom att ge presenter och visar kärlek, men ärligt kan man göra de vilken annan dag som helst. Men samtidigt är de ju mysigt för dom personer som gör nått speciellt av denna dag, och väljer att göra något fint för nån man bryr sig om, absolut inget fel med det. Michael tycker denna dagen är överskattad och onödig kan jag väl säga, och jag bryr mig inte, så de passar ju bra xD Men själv tycker jag nog att de är mer givande att ge nån något en helt annan dag.
Men njäääaa skitsmma tycker jag nog kort och gott. Man ska göra vad man känner för då blir de bäst.
Även om man tycker att denna dag är överskattad så blir man ju glad hur som helst om man nu skulle få nått eller om nån gör nått för en. Men skulle jag göra nått för tex Michael så hade jag hellre gjort de en helt annan dag! PUNKT. haha!

Såå till hur dagen sett ut: Gick upp vid 11 tiden idag, ska ju jobba inatt så fick sova länge, HATA att sova bort morgonen egentligen. Tog mig en kopp kaffe sen ut på promenix. Sen kom älskling hem vid 20 över 12 och då åt vi mys frukost/lunch :) Nått som var kul idag var ju att jag och Älskling fick ett packet av mamma idag, KULIGT och överraskande, men lite allt möjligt, bla: kapslar till esspreso maskinen, ett linne, godis och annat kul.
Ikväll åt vi Kyckling, ris och curry sås, jag hade även broccoliröra till :) 
Efter som vi fick nya kapslar av mamma så fick de såklart bli de efter maten, och bara för att vara lite mysig så köpte jag choklad idag som vi kunde ha till cappuccinon. oooppps! Men men, gott va de :)  
Nu sitter jag här själv, älskling är på bandyträning och jag längtar tills han kommer hem. Hinner bara träffas en snabbis sen drar jag mig till jobb.
Hoppas ni haft en bra dag, puss&kram













Älskar honom lika mycket idag som jag gjorde igår och som jag kommer göra i morgon



Godkväll

Gick upp halv 9 idag, gjorde mig i ordning och sen tryckte jag i mig gröt. Sedan åkte jag till Vansbro på möte..
Åkte hem direkt efter mötet var klart, kaffe kaffe och åter kaffe, sedan gymmet med Michael.
Hem och tog mig en snabb dusch, sen kom Sarah på kaffe :)
Idag gjorde älskling biff, så de blev potatis och brun sås till de, oslagbart gott!
Massa grönsaker till också såklart ;p Nu sitter jag här vi dator och nördar, matar musik i öronen och skriver med mamma på fb.
Blir en lugnt kväll som de ser ut och de gillas starkt.






Jag saknar Pepsi så himla mycket, därför fick de blir en massa bilder på han! ♥



tjoho!

helgen är över.. wihoo!! ;) gick bra att jobba inatt, åkte hem vid 9 tiden i morse. Åkte snabbt hem och kröp ner hos finaste Älskling. Inte gjort så mycket idag, hade inte så mycket att göra så att säga ^^ Så jag drog och träna, sjukt skönt fast jag var aningen slut i kroppen efter helgen men de gick bra, körde på! När jag väl kom hem så färga Michael håret på mig IGEN, så nu är de mer rött igen. Ikväll ska jag och älskling bara ha myskväll, har längtat efter de hela helgen!
Så nu ska jag inte sitta här mer, trevlig Söndag!



Bild på min frukost, GOTTIGT vill jag lova!






Puss&kram

Åren går för fort.

Jobbnatten är avklarad, sov kvar på jobb till 10 och drog hem. Haft lite mys nu med Älskling på morgonen, och nu har han dragit iväg på match så då ska jag försöka passa på att sova, ska jobba inatt igen så måste verkligen sova mer om jag ska orka vill jag lova. Ska inte ställa klockan så får se hur länge jag kan sova ;)
När väl älskling kommer hem igen så antar jag att vi ska äta middag då, sen blir de bara ta de lugnt tills de är dags att dra sig till jobbet igen. Den här helgen kommer va över snabbt känner jag, skönt de!

Idag fyller lillebror år, 15 år... HALLÅ! Önska han sluta växa nu, haha! Blir rädd när tiden går så fort och jag missar allt som har med familjen att göra.. eller de känns som de. Kom ihåg när jag skulle flytta och lillebror blev arg på mig och sprang upp på sitt rum, jag blev så förvånad på hans reaktion, gick efter upp och vi låg där i sängen och prata, och jag lova honom att komma och hälsa på så ofta jag kunde. Men tyvärr blir de ju inte så ofta :/ Naw söt han är, saknar han! Var ju bara vi av syskonen som bodde kvar hemma hos mamma så man kommer ju nära varandra. Ja de känns tungt att missa... allt!
Grattis på din dag André! <3


 
Var tvungen att lägga in lite bilder!





men helg nu igen..

Men vaaa? Redan helg liksom! Usch så tråkigt då! Åter igen ska jag sitta och sucka och klaga på att dagarna går
för fort...
Fast de är ju bra att dom springer iväg så de kan bli sommar någon gång. Veckan händelser då kanske?
Ja, om jag skulle ta och skaffa mig ett minne så skulle de gå lättare. Men jag kommer i alla fall ihåg att jag har tränat alla dagar denna veckan utom i tisdag, lite stolt? jodå! Michael har färgat håret på mig också, men vet inte hur de blev, är rätt röttbrunt nu och Carro nämnde att de såg lila ut, så njaaaa ska nog färga en gång till, till mer rött. Lekt med Sarah har jag också gjort i veckan, och igår var jag hemma hos Emily. Där tog de stopp xD
Hmmm.. Justfan Tina fixa en soffa till oss nu i veckan, tyckte faktiskt de blev fint, en färg klick i vardagsrummet så att säga, grööön! Sen är den ju i mycket bättre skick. Nice nice!
Dagen idag då? Sov till halv 11, (ska jobba inatt) gick upp och drack kaffe och åt en morot. Sen drog jag och  gymma och därefter en varm dusch och mysfrukost med Älskling.
Nu sitter jag i sängen och dricker kaffe och lyssnar på Paramore, har matat upp med kuddar bakom ryggen, mysigt! Senare ska jag och Älskling laga god fredags middag, och sen är de bara att förbereda sig för nattens jobb.

Trevlig helg på er! Puss.



Bild på mig och Älskling i sommras hemms hos Mamma, min Kärlek! <3,
och fatta så skönt med sommar, ge mig sommar nuuu!


Helg wiihooo..njaaa

Sitter här med mitt hallon te, och de smakar ljuvligt.
Jag var ute och gick en promenad i morse, men njöt inte en enda sekund, SVIN kallt ju!
Men då har jag fått röra lite på mig idag i alla fall. Har precis proppat i mig apelsin och clementin,
Idag händer väl inte så mycket, ska vänta på att Sarah ska sluta så jag kan åka och hämta henne.
Sedan blir de hem igen in till värmen och ha myslunch med Älskling.
klockan 15 väntar jobb till 21 ikväll. Då ska jag hem snabbt och mysa ner mig i soffan och titta på någon film och äta massa frukt tänkte jag :)

Känner mig en aning less måste jag medge, läser massa på Facebook hit och dit om hur skönt de ska bli med helg, och wiiihoooo FREDAG, och massa annat kul folk ska göra. Och mitt humör bara sjunker mer och mer när jag vet att hela min helg består av att jobba. Man blir faktiskt riktigt less då, eller jag blir de.. Ja, jag sitter nog fan här och tycker synd om mig själv. Men visst får man de ibland..?

 Så vacker han är, kärlek!





.

Som alla andra dagar så springer denna också iväg. Fast tycker att januari gick alldeles för sakta, och äntligen är den slut. Snart helg igen, och jag ska jobba både fredag, lördag och söndag så de var väl inget att hurra för!
Tänkte slänga in två bilder som jag och Älskling åt i helgen i detta inlägget, har ju inte skrivit på hela veckan. Har inte haft orken bara, och när jag väl skulle sätta mig ner och skriva en massa så fick datorn spel och allt försvann, och sånt klarar jag inte av ^^ så då sket jag i de istället.
Resten av denna dag går till att äta, älskling ska göra korvstroganoff! Toppen! Ska även dra till gymmet med Sarah, och till kvällen blir de nog bara ta de lugnt. Vila upp mig inför helgens jobb :p
Sen har vi dedär med Skåne, efter som jag kollat fel när jag är ledig så får de nog bli att åka i mars istället :(
Åhjj jag som verkligen känner för att komma iväg och bara få vara! Suck! Men är man fattig så är man.. SUG!
Jaja all lycka till dom som är rika och till dom som har varje helg ledig och kan göra vad dom vill!
Nej ut i köket och se om Älskling vill ha lite sällskap när han förbereder maten och så ska jag försöka tänka lite positivt, känner att de skulle behövas just nu. :p






Bild på gratängen vi gjorde, men våga jag skiva vad som är i?
Potatis, falukorv och vitabönor toppat med ost.
lät de gott? Nja inte precis va, men mmm så gott de var!


Sedan åt vi efterätt på kvällen,
Chokladmousse och Hallonmousse, himla gott!
 



RSS 2.0