Ett leende på läpparna


tid är alltid vi har, men så lite av det.

Ännu en gång sprutar musiken i mina öron.. 
Sitter här nyduchad i mjukis kläderna, och väntar på att klockan ska bli 22 för då ska jag och Älskling se Dexter”. Så underbart att de börjat nu igen, älskar de! :) Ska dra helgen i ord tänkte jag, min lugna helg och de behövdes, så ingen alkohol för min del vilken verkar vara bra för min kropp.

I fredags börja jag jobba 11.30 och sluta 21.00, jobba med Jenny fram till fyra och i vanlig ordning så får man sig ett gott skratt med henne, härligt de. När jag sluta tog jag bilen till ICA och köpte mig soppa och popcorn, hade bara ätit frukost och frukt under dagen så var super hungrig. Åkte hem till Larsson familjen och hade mys kväll med dom +Macz resten av fredagen.

Lördagen börja med huvudvärk, verkar som när jag väl sover länge så vaknar jag alltid med huvudvärk, så de var bara att gå upp och hälla i sig treo. Vid två tiden åkte jag hem till Emily, gick en promenad med henne och lille Alfons, var kvar hemma hos henne ett tag och satt och snacka. Sen var de dags att dra sig hem för magen min skrek efter mat ^^. Lördagskvällen bestod av mys till max med mitt Hjärta. Åt hemmagjord pizza, super gott! Sen blev de mys framför tv:n bara. Helt perfekt kväll. Vi var sugna under lördagen att festa till de, men som tur blev de inget haha, lika bra de.

 

 Idag vakna jag återigen med huvudvärk, suck. Så låg kvar i sängen till kvart i tolv då älskling vakna, då åkte vi till Shell och köpte nybakade frallor och ägg. Så gjorde vi ”godsöndagsfrukost” och tog åter igen en treo.
Idag har jag börjat lite med psykologin, vilket är mycket mer intressantare än historian, men gud vad hjärnan får jobba när man ska gå till sig själv och tycka, tänka ut vad man själv tycker om vissa saker, men kul. Sen hjälpte jag Tina att flytta hästarna till en ny hage, så mysigt de är att få vara nära hästar igen. De känns så skönt för själen fast man bara är bredvid liksom, typ som musik kan få en att få fram känslor och ibland känna sig fri på nått konstigt sätt. Har även varit en vända till Sarah idag och spelat kort hem henne och Rebecka :). När jag kom hem så gjorde jag pannkakor, så otroligt gott det är!
Ja men med andra ord så har min helg varit behövlig och lugn. Imorgon blir de en tripp till Mora med Michael, Tina och Michaels mormor, blir trevligt. Hoppas på fint väder! 

 

 

Puss!



RSS 2.0