Tisdag 30e november :o

Jaha en dag kvar till de är första December, herregud!!

kl ringde 9 idag, och jag ville bara dra täcket över huvudet och somna om, men icke! La kvar 5 minuter och sedan var jag igång då. Åt gröt och en halv greap frukt till frukost, sen har jag pluggat. Var precis på Shell och köpte mini baguetter som man gör i ugnen, ska fixa klart de till underbaraste kommer hem, han får gärna komma NU på en gång och förgylla min dag med hans leende bara! Fast bara tre kvart kvar nu :)
Efter vi har fikat lite så drar jag fram boken igen och läser vidare, vid tre tiden åker jag och hämtar Sarah på dagis. Drar och gymmar sen, längtar fan (hahah). Känner verkligen för att röra på mig idag, tur man känner så ibland ;)! Idag kanske Emily också hänger på.

Jäklar vad jag längtar till jul nu, jag längtar efter familj och släkt så himla mycket nu så de krampar i hela kroppen. Älskar vår gemenskap när vi firar jul tillsammans, bara känna närhet och skratt! Synd att de bara är ett av alla syskon som ska följa med :/ resten ska fira jul i SKåne med pappa, men de är ju tur att någon stannar kvar hos Pappsen :) Får träffa lillebror och jag längtar efter att se hur mycket han växt denna gången då. Hehe!
Skulle tro att han är längre nu ^^

Nej ska gå och sätta på ugnen nu!


Bild på pappa, syskon och syskonbarn. (För några år sen)
(
  KÄRLEK!
(lillebror är inte med på denna bild :p)


Tisdag

Gud vad denna dagen har gått fort.. Gick upp vid 10 tiden idag, skulle ha gått upp 9 men var så sjukt trött. Somna inte från halv 3 inatt typ. Iaf så gick jag upp och plocka undan i lägenheten, bädda och satt på en tvätt. Därefter tog jag mig en god frukost, gröt och frukt :) Sedan var de bara att börja plugga. Michael kom hem vid 12 tiden, så gjorde i ordning lite lunch tills han kom hem, ägg och mackor. :p Hämta Sarah på dagis kl15, och kom hem och gjorde mat, pasta, nuggets och grönsaker. Kanske inte låter så gott, men de är verkligen mumsigt ;)
Har inte tränat eller varit ute och gått idag, känt mig så stressad nu när jag ska ha prov... Men blir i morgon såklart :)

Nu sitter jag här, ska läsa nån sida till i boken, och sedan drar jag hem till Larsson familjen :)
och antar att de blir lika trevlig och kul som vanligt!

Slänger in en gammal bild på mig och Sarah ;) <3

Måndag igen

Helgen försvann alldeles för fort!! Helgen blev ju lite ändrad, drack i fredags istället för lördagen, hade en super rolig kväll hemma hos Emily, Clemen och Macz :) (tills jag fick snefylla och åkte hem, tur de inte var hela kvällen) Men annars en toppen kväll! Lördagen då, säng liggande hela dagen typ, gick upp runt 18 tiden, SUCK! Hur fan kan jag bli så bakis, helt sjukt ju. Jag gick upp först vid halv 4 och pröva och äta för tänkte att jag mådde dåligt pga att jag inte hade ätit nått på hela dagen, men de gick inte så bra. Tog några tuggor och sen blev jag sängliggande igen, mådde så illa :p men ja sen när jag väl gick upp blev de bara hemma mys :)



 Utan smink                  (I fredags)                                  Med smink
 lite kul att se skillnaden ^^


På söndagen åkte jag och Emily till Borlänge, handla lite jul saker och nån julklappar! :) Trevlig dag!
Sen blev de bara ta de lugnt när jag kommit hem, tände massa ljus och njöt av kvällen bara. Härlig helg :)



Idag då, gick upp vid 9 tiden och plocka undan och diska, plugga lite, sen träna jag framför tv (sån dvd som man tränar till), har pluggat och lite sånt. Ska gymma så fort sarah kommer hem, sen när de är gjort ska jag och Älskling göra mat, chili con carne blir de :) Gott gott! Sen ska jag försöka hinna/orka plugga mer.

åhh jag vill ha en bättre kamera, har ju en sån stenålders kamera nu efter som den andre gick i sönder. 
Menar kolla på bilderna som jag lagt in först och jämför med
denna..
 Jaja har iaf inte råd med en ny nu så får väl nöja mig med skit kameran. Nu ska jag ta mig lite frukt :)







Helg!

Gårdagen, jobba ju mellan 8-16. Kom hem och gjorde mat med Älskling. Sedan åkte jag hem till Larsson familjen, spela kort med Sarah och Carro :) Senare åkte vi hem till Emily, Clemen och Macz, Spelar lite kort där, drack kaffe och skratta en del, trevlig kväll :) Kom hem och då la vi oss direkt, och kolla som vanligt på "två och en halv män" på datorn. :) Jag har börjat få svårt att sova när de är helt tyst omkring mig, sjukt drygt. Som igår så somna michael före mig och då brukar jag ställa ner datorn på golvet och kolla  tills jag somnar sen vakna jag runt halv 2 och stängde av datorn, och då låg jag vaken skit länge för då var de tyst liksom, samma när Michael skulle säga hejdå i morse då somna jag inte om på skit länge efter han hade gått. Så jävla drygt!!! Fast antar att de är för att jag tänker så himla mycket så fort de blir tyst.

Jaha, ny dag och fredag.... OCH MIN LEDIGA HELG :D Underbart kan jag lova! När jag bara har en ledig helg i månaden så kan jag lova att man uppskattar helgen mer!! :p
Ska snart äta frukost, knäckebröd med avocado ;) och sen göra mig i ordning och åka hem till Sarah och Carro, senare drar vi till Vansbro, och möter upp michael på ICA, så blir de storhandling ;D Nice! Även in en runda på systemet! Tror de även de blir gymmat idag! Ikväll blir de nog bara hemmamys med Älskling, vi ska väl städa och sånt idag. Sen blir de väl nån god mat och idol :)

Imorgon blir de dricka lite, de var ett tag sen jag gjorde de så hoppas på en trevlig kväll :)
Just fan, jag och Michael har varit rökfria i 2 veckor och 5 dagar nu, och imorgon kommer den stora prövningen när vi ska dricka, hoppas på de bästa. Känner mig sjukt duktig som har klarat de så länge nu iaf ;)



Nej nu ska jag ringa mamma <3 sen äta frukos!



We've tried so hard to understand, but we can't
You never, you never said
This wasn't what you wanted, was it? Was it?







upp och ner är lika långt, men inte lika lätt

Jobba ju inatt, ställde kl på 9 och var helt jävla död när jag vakna, de kändes verkligen som jag bara hade sovit i 5 minuter. Gick upp iaf och åkte och köpte en lampa, sen åkte jag in på ICA också. Köpte minibaguetter :)
Åkte hem och slängde mig i soffan, kände att de inte skulle gå och hålla sig vaken. Ställde kl på kvart i 12 och gick upp och duka fram till en mysig frukost/lunch, så när älskling kom hem så var de bara att äta! Gott var de! (:
Efter de åkte jag hem en sväng till Sarah, fick hjälp med att rensa lite tankar, tack underbara du<3
Sedan åkte vi och hämta upp Michael och vidare till gymmet. Grymt skönt att träna idag, roligt och massa skratt med Sarah och Michael :) Älskar när de känns så, speciellt när de tog emot att åka till gymmet från början :p
Vidare hem och tog oss en dusch sedan blev de mat. Nu halv ligger jag i soffan under täcket och bara försöker hålla mig vaken, är TRÖTT! Men de ska nog gå. Ska snart göra varm choklad till mig och Älskling, Mmm otroligt gott :) Ska lägga mig i tid idag iaf, börjar 8 imorgon!


nr 8 - Ett ögonblick
(ja och så var denhär listan som jag aldrig blir klar med och glömmer hela tiden :p)

Ett ögonblick, gud så svårt att välja ett ögonblick! Hmm...
Då väljer jag nog de ögonblicket som kom upp först då.
De ögonblicket när jag insåg att jag gjorde rätt val att kämpa vidare i mitt förhållande. De har faktiskt hänt två gånger, och att nån annan kan säga såna vackra ord, och man ser i ögongen på dem att de är sanning och de känns i hela kroppen att detta måste vara rätt, att de är värt att kämpa för.
De är ett vacker och minnesvärt ögonblick!



de var ett tag sen

jaha, de var över två veckor sen jag skrev ett "vanligt" inlägg så att säga. Har inte orkat och ärlig inte vågat, hade jag skrivit innan hade de antagligen bara spårat ur för mkt antar jag. Även jag är bara människa för dom som hade glömt de!!


Som vanligt springer dagarna iväg, och jag hinner inte med känns de som, eller så bara orkar jag inte hinna med?
Gymmar och är ute och går, jobbar, pluggar, pysslar hemma med något och försöker hitta ork att umgås, varför är de så jobbigt? :S Är de denhär jävla årstiden som tar knäcken på mig eller? Eller är de bara en bortförklaring?
Jag vet att jag iaf är helt slut iaf. Jaja de löser sig väl de också.

Just nu sitter jag i sängen och väntar på att Älskling ska komma hem :) Brukar vänta tills han kommer hem och äta frukost då istället. Mysigare att ha sällskap :p När jag gick upp åkte jag till shell och hämta ut mitt packet, har beställt två mössor och halsduk, har ju ingen mössa och de behövs ju! :P inte för att jag passar i mössa, så var rätt nervös när jag skulle pröva dom hehe, men dom var helt okej, så de får duga ^^ Senare blir att de att gymma med Sarah, och ska jobba inatt så sov lite längre än vanligt idag :p
Nej ska gå och sätta på kaffe nu, och gud vad jag längtar till Jul så jag får träffa familj och släkt, och komma ifrån iaf 2 dagar (hoppas jag på). :)
Helgen var också helt perfekt, jag är så otroligt glad att jag har min Älskling!! <3








If I'm a bad person, you don't like me
Well I guess I'll make my own way
It's a circle
A mean cycle
I can't excite you anymore
Where's your gavel? Your jury?
What's my offense this time?
You're not a judge but if you're gonna judge me
Well sentence me to another life

Don't wanna hear your sad songs
I don't wanna feel your pain
When you swear it's all my fault
Cause you know we're not the same
We're not the same
Oh we're not the same
Yeah the friends who stuck together
We wrote our names in blood
But I guess you can't accept that the change is good
It's good
It's good

I guess I'll go
I best be on my way out

It's not a war no, it's not a rapture
I'm just a person but you can't take it
The same tricks that, that once fooled me
They won't get you anywhere
I'm not the same kid from your memory
Well now I can fend for myself





...





Det är väl såna här dagar man önska att man bodde närmare Skåne, Fars dag. Inte för att vi brukar fira de så speciellt, men när jag tänker på de så saknar jag att åka hem till pappa och äta en god middag, en sån middag som bara pappa kan göra, eller bara åka dit och ta en kopp kaffe men honom och snacka lite skit. Såklart har jag ringt honom idag, så hör man min bror snacka i bakgrunden, och då önska man att man också kunde varit där. Ja gud, detta avstånd kan göra mig så grymt frustrerad!!

Fast jag hoppas pappa vet att jag tänker på honom, och att jag älskar honom djup!
Finaste pappa!




Äntligen lördag :)

Då var de äntligen lördag, har längtat hela veckan, för de första kommer älsklings tjejerna hem från Skåne :D
Sen blir de inflyttningsfest/förfest här hemma innan de blir Panget ikväll :)

Michael gick upp 8 idag, och såklart kunde jag inte somna om, och jag som somna halv 3 inatt, bra där Louise!!!!
Kommer säkert vara död tidigit ikväll bara för de!! Men iaf så jag gav upp hoppet om att somna om vid halv 9 så gick upp då, och åkte till Vansbro och gjorde lite ärende.
Nu är jag hemma igen, har precis ätit frukost. Ska snart börja med disken och hänga in tvätten. Sen tror jag nog att jag hoppar in i duschen så är de gjort ^^ kl 14 blir de antagligen kolla på tjejerna när dom har match i handboll :) Hoppas på att inte Emily är för bakis så drar jag med henne :)

Får hoppas på en super kväll, för har sätt fram emot denna dagen!
nej.. dags att ta tag i disken, puss och trevlig lördag! För de ska jag ha ;)




Dag 7 - Min bästa vän

(japp har glömt denhär jävla listan igen ^^)

Min allra bästa vän är Sarah Larsson, har känt henne nästan hela livet och hon är fortfarande
vid min sida, och vi står varandra nära, otroligt nära. Det absolut bästa med Sarah är att jag vågar säga vad som helst till henne och hon ser inte ner på mig. Jag skulle kunna fortsätta hur länge som helst och bara skiva massa om henne och om vår vänskap. Men denna texten säger nog de mesta!

Om du var ett hav vore jag en våg
Om du var himmelen skulle jag ha vingar
Om du var ett regn hade jag vart hav och land
Om du var musik vore jag en sång
Om du var vidderna ville jag va' vinden
Men jag skulle inte va' nånting om du inte fanns

Kom, kom min älskade månen är stor
Alla fönster är öppna inatt
Öppna mot världen där kärleken bor
Bara kom, håll mig vaken inatt
Vi är kvar
Vi är tiden som går
Du och jag
Vi gör det igen när morgonen kommer


Vi har så många fina minnen tillsammans, slänger in ett gäng med bilder istället för att skriva,
en bild säger mer än ord ibland!






RSS 2.0