Om helgen & lägenheten :D

Helgen har varit bra och lyckad! I fredags var vi här hemma men vännerna och sen vidare till Lindesnäs, skit rolig kväll :) Sen på lördagen var de bara att börja om, drack här hemma igen, sen vidare till hem till Emily & Clemen som hade inflyttningsfest :) kul kväll, men de gick segt att dricka, speciellt när man spytt hela morgonen :P
Jag och Michael åkte hem rätt så tidigt, 12 kanske? Men gjorde inte så mycket, blev god mat hemma och massa mys istället ^^ <3

Söndagen.. wiiie var inte bakis ;) Vi åkte till Hällefors, till michaels mamma. Åt mat med michaels familj och Lauri familj, trevligt och god mat :) senare på kvällen blev de film hemma hos Peter med han, älskling och Carro :)

Igår fick vi reda på att vi fick lägenheten som vi vill ha :D!!!!!!!!
Äntligen en större lägenhet :D H
elt underbart! Sen blev de gymmet med älskling, tvätta laga mat och lite sånt.
Senare följde jag med Sarah & Carro hem till Mia & Pär,
var där ett tag sen åkte vi och hämta Michael sen hem till Sarah & Carro, och spela massa kort och åt gurka med dipp ;)

Idag då .. Hm sov till halv 12 efter som jag ska jobba inatt. Gick upp och åt och tvätta och då var älskling hämta nyckeln till nya lägenheten, så när han kom hem gick vi in och kolla. och gud vilken glädje som kändes i hela kroppen! Så nu är de bara att flytta :D Jag och Carro följde med Michael till garaget där peter va, så kolla dom lite på min bil, och sedan åkte vi och åt på gatuköket, Mmm gott ! :)
Nu är jag hemma och ska göra mat till inatt och sen bara ta de lugnt tills de är dags att dra sig till jobb..
puss!




 Älskling<3


Begravningen & lite om dagarna i Skåne

 

Drar ett inlägg om skåne då!

Åkte i torsdags (den 27e), blev att åka själv ner denna gången, och de söööög!
FY så tråkigt de var! Jaja, när jag väl kom fram så hämta Mamma & KusinIda mig på Centralen.
Åkte till donkan, men körde en jävla omväg, blev skratt iaf xD
Kom hem och gick typ direkt och la mig, Pepsi fick sova i min säng med mig,
så längesen man sov ensam, så kändes tryckt med han bredvid mig ;)

Fredagen/hemska fredag: Begraving för mormor.
Gick upp och gjorde mig i ordning, hade redan ont i magen när klockan ringde. Åkte till Oxie kyrka, hälsa på dom andra och grät när jag skulle krama moster, visste att jag inte skulle klara hålla tillbaka innan vi gick in i kyrkan... Gick in i kyrkan när alla hade kommit, jag satt bredvid min bror Nicklas. Grät, grät och grät.. Jag tyckte i alla fall mycket om prästen, han hade tagit reda på lite saker om mormor, så berätta han dom, och de fick oss andra att skratta lite i all sorg, gilla riktigt mycket de!  Jag tycker de är värst när de är musik i kyrkan, gråter alltid mest då.. undra varför? Kanske då tankarna springer iväg som mest för mig. När de var dags att gå fram till kistan och lägga rosen, så gick jag fram med Nicklas, Thomas och Desireé,  och herregud så jobbigt. Jag ville liksom inte gå ifrån henne på nått sätt.. När jag vände och gick tillbaka krama jag om mamma som satt längst fram men sina syskon, de gjorde ont i mig att se hur mamma led, hur ont de gjorde i henne. Men annars.. Ja begravningen var otroligt vacker och fin! I all sorg var de vacker också! Fina Mormor<3 Efter begravningen åt vi lite och satt och prata, och de är så skönt efter begravningen då man fått chansen att säga hejdå till mormor, och kan andas ut. Och vilken huvudvärk jag låg inne med, när allt släppte så kom ju huvudvärken såklart.. Kommer ihåg att mamma sa att hon ville bara gå in i kistan och lägga sig bredvid henne, och jag förstår henne, asså hur hon menar. För hur i hela jävla friden klarar man av att säga hejdå till sin egen mamma för alltid? hmmm, usch hemska tanke!



 
Saknaden är stor & Jag ska alltid älska!




Lördagen: Då drog Jag och två av mammas systrar och mina kusiner till Malmö festivalen,
Tog bussen in, vi var ju 11 st som åkte in ^^  Mycket trevlig kväll, och massa god mat, oj ja herregud så mycket mat, haha! Sen drog dom andra hem med jag och Ida stanna kvar, och träffa Nicklas och han kompisar istället, drack öl och lyssna på musik, mycket trevlig kväll :)



Resten av dagarna umgicks jag med vänner och familj :) och spela massa kort, och jag vann två gånger (spela med pengar). Riktigt kul!
Åkte hem i igår, och de var faktiskt riktigt jobbigt att åka ifrån Skåne denna gången. :/
Men de var skönt att komma hem också, underbart att träffa älskling igen!! <3
och igår drog vi hem till Sarah och Carro och spela kubb med dom :) Har saknat dom också jätte mycket !!!<3
Vi kolla lite på tv också och sen spela vi kort med Carro och Kristina :)








åker till Skåne igen.

Gårdagen: Jobba och sen drog jag hem till Sarah, spela kort med henne och Carro,
sen skulle sarah gå så då åkte jag och carro till högosta och hälsa på Michael och Peter :)
sen åkte vi hem till Sarah och carro igen, sedan drog carro :p och jag, Sarah och Ninni spela kort och hade de trevligt :) drog hem vid 11-halv 12 tror jag. Hade mys med Älskling sen nanna gott :)

Idag då, hmm.. hade tvättat två maskiner och diskat.. blir jämt rastlös när jag är ledig :P har varit ute och gått också med Älskling.
Måste packa idag, åker ju till Skåne i morgon! <3 Tråkigt att åka själv... men ska såklart bli kul att komma ner igen. Men åker ju ner nu för att de är begravning för älskade mormor<3 Kommer bli en jobbig dag..

Ja så iaf måste packa, fast vet inte vilken väska jag ska ha än, sen måste jag måla naglarna och duscha, hämta ut biljetterna och ska även ut och gå en gång till, får se om jag får med michael då också :) hmm undra om de är nått mer jag måste göra ??
mjo köpa nått som jag kan äta på tåget.. Ahhh ge mig massa pengar!!! och laga mat också :P

och i morgon ska jag på möte kl 1 i Vansbro sen hem och sedan går bussen till borlänge halv 3.
är framme vid 23 i Malmö. Åhhj så drygt och tråkigt att åka tåg, BLÄÄ! jaja
nu ska jag börja packa!


Dag 6 - Min dag.

Gick upp kvart i 8, och gjorde mig i ordning, åt frukost och snacka med Michael.
Sen drog jag till jobb, börja 9 och sluta 16. kom hem och gjorde mat,
pytt i panna och ägg ;) sedan prata jag med mamma i telefon en snabbis och snart ska jag dra hem till Sarah och umgås.
jaa min dag.. sen när jag kommer hem blir de väl mys med Älskling sen sova :P




Dag 5 - Vad är kärlek.


(har helt glömt bort denna listan, så fortsätter väl med den nu :P)

Hmm, vad är kärlek? Finns ju så mycket som kan stå för just kärlek tycker jag.
Men när jag hör ordet kärlek så tänker jag på min pojkvän Michael, familj och vänner.


Kärlek till någon man är tillsammans med, just den kärleken får jag uppleva med Michael, fick kämpa dit och vägen tung men idag är jag lycklig, han gör mig lycklig. Kärleken mellan mig och Michael är tex att vi alltid kan ha kul tillsammans, för mig är de viktigt att kunna skratta med varandra, finnas för varandra och jag kan inte sluta le när jag ser han.
Om jag kunde så skulle jag ge han hela världen! Och önska han kunde se genom mina ögon de jag ser när jag möter hans blick! Den här kärleken kan även såra djupt, men satsar man ingen får man inget. Bara tiden visar vad som händer i framtiden, men idag är jag lycklig med min kärlek, och kärlek är definitivt när jag känner att jag aldrig skulle vilja byta han mot någon annan, och de vill jag inte heller! De känns i hela kroppen när de är rätt, de känns bra i både hjärta och själ!



Kärleken till min familj, Mamma, pappa och syskonen. Herregud, finns inte ord för hur jag ska kunna förklara den kärleken, de bandet! Familjen kommer alltid vara viktigast för mig, och jag sätter alltid dom högst! Jag är otroligt glad att jag har en så pass bra relation med min familj, och att jag vet att vad som än händer så finns dom vid min sida! De är kärlek inom familjen, att alltid ställa upp, till och med ställa upp så pass mycket att de ibland blir jobbigt för en själv, men de är de värt! Det gör ont i hjärtat när jag tänker på hur långt bort dom är, och att jag missar viktiga, roliga och stora händelser i deras liv..fruktansvärt ont!



Kärleken till mina vänner,

hmm, jag sitter och funderar.. kommer inte riktigt fram till hur den kärleken är.
I mitt liv har alltid vänner funnits och varit de största i mitt liv,
alltså att dom har varit med mig genom mitt liv, i dom jobbigaste och roligaste stunderna.
Man räknar alltid med sina vänner, och att dom ska stötta och finnas för alltid,
men så är de ju inte riktigt, man kan blir sviken även i denna kärlek, men jag tror att de är denna kärlek man minns tror att man ska bli sviken, just för att man alltid räknar med dom.
Jag har fina vänner, många ytliga och få nära! Och de trivs jag utmärkt med.
Vänskaps kärlek är något fint och man vill göra allt för denna/dessa person/personer!
Jag vill alltid finnas till hands och stötta i både dom bra och dåliga stunder! Man går igenom vissa faser i livet och ibland är man inte på samma ställe i livet men de är just då man vill ha kvar sina vänner, men ibland är de svårt och man springer förbi varandra. Jag vet att jag aldirg skulle klara mig utan vissa om mina vänner, för dom förgyllar min dag, de är nog de som jag ser högt på vänskap.. att man just kan göra så lite men de betyder så mycket, att kunna förgylla varandras dagar men skratt, tårar och stöd!
Evig vänskap är svårt men jag tror den finns.




skriver av mig "lite"..

Fan vad jag suger på att lägga tid till att skriva :p men de har varit så mycket på den
sista tiden tycker jag.
 Har ju varit i Skåne med älskling, och de var helt underbart att få
träffa familjen! Tyvärr så gick Älskade Mormor bort undertiden jag var i Skåne, men
samtidigt var de skönt att hon slapp lida mer nu. Jag fick iaf träffa henne en sista gång även om de var jätte
jobbigt att se henne så. Känns konstig att hon är borta, känns tomt i mig, kom så nära mormor på slutet. Kom rätt nära henne innan jag skulle flytta från Skåne, och sen nu på slutet skrev vi brev till varandra och de kommer jag sakna enormt mycket, hon kommer alltid finnas kvar i mitt hjärta, fina Mormor<3
Annars så hade jag och Älskling de helt perfekt i skåne :)

Jaha hur gick hemfärden då??? Jag och Michael skulle köra hem i min bil som jag fått,
och herregud vad bra de gick? neeej! Körde nog fel enda från början, vi hade skrivit ner hur
vi skulle köra från datorn, men vi var nog aldrig på rätt väg när vi körde ifrån Malmö,
så vi chansa nog mest hem, ett under att vi kom hem,  tur Luri och Tina kunde hjälpa oss
när vi närma oss dalarna iaf ^^ haha Både jag och Michael var på riktigt bra humör då ;) hmm!

Kom hem i onsdags och då kom sarii hem till oss :) blev en lugnt kväll,
sen på torsdagen så drack jag med dom bästa, sjukt roligt kväll! :D
Sen igår var de inflyttnings fest hos linda, mycket trevligt. Synd bara att min dricka
tog slut och att jag skulle jobba idag så var tvungen att gå i tid och sådär.
Idag då.. har bara tagit de lugnt, plockat lite i lägenheten, varit på lång promenad.
Ska jobba inatt så blir lugnt nu resten av dagen, ska grilla med Älskling och kiwi sen bara.
Längtar till jag kommer hem i morgon och får krypa ner hos Finaste!
So happy together! <3









Helgen + Hej då Dalarna och Hej Skåne :D

men nu va de länge sen jag skrev, har varit så sjukt mycket på senaste veckan! Har fixat med karnevalsvagnen varje dag typ fixat på vagnen och övat till låtarna med dans. Vi var ju "grease"!
Tar och skriver lite om helgen!
Fredagen: blev att öva som fan hela dagen, och fixa de sista på vagnen.
Lördagen: Gick upp vid halv 9, drog hem till Sarah och Carro vid 9 tiden,
där vi gjorde oss i ordning till dom vi skulle klä ut oss till ;) och börja drick öl! Efter de åkte vi hem till
mia och pär och förberedde lite på vagnen sen drog vi. Åkte till sveden där alla samlades sen vidare till nära dej och sedan till storänget :) Så jävla kul de var, vi var fan kungar på vagnen, av ALLA vagnar! Men tyvärr så kom vi inte etta, men en andra plats är väl inte så dåligt heller ;) Hade iaf sjukt kul hela dagen :)

Åkte hem, mådde dåligt då så var tvungen att lägga mig i sängen ett tag, sedan tog jag och Älskling en dusch, sen var jag tvungen att lägga mig igen, sen upp och satt på ungen fick bli färdiglagad pizza ^^ sen gjorde jag mig i ordning och åt sen var jag tvungen att lägga mig igen, när jag hade vilat klart bestämde vi oss för att gå hem till Sussi och Daggen, och vid de laget visste jag inte hur jag skulle kunna dricka eller festa, ville bara sova egentligen. Men tog mig en grogg när vi kom fram iaf. seg som fan var jag.. men När vi väl kom ner till Storänget så börja jag tagga till och kvällen blev toppen :) Härliga vänner och underbar pojkvän! <3 dom gör livet bättre så är de ju bara :) ojoj höll på att glömma att skriva om mobilen :P När storänget hade stängt så behövde jag gå på toa så drog med sarah och tänkte kissa ute, men så sa kristina att vi kunde gå in om vi ville för toadörren var inte låst än, så gick väl dit.... OCH såklart så har jag mobilen i handen och tappar den i toan precis när jag skulle sätta mig, jag fattar fan inte hur jag lyckas, tur jag var full annars hade jag aldirg stoppat ner handen där .. och tur jag hann resa mig upp och att jag inte börja kissa ^^ så nu ligger mig mobil på tork får se om den börjar funka igen..
har en cp mobil nu iaf som tar 100 år att skiva ett sms på.. suger!

Söndagen: Carro ringde på Michaels mobil och sa att de var dags att gå upp, skulle åka och städa på storänget.
kommer fan inte ihåg vad kl var ? 10-halv 11 kanske? men jag var rätt pigg tanke på att man somna vid 4 på morgonen :P Lite extra pengar är ju alltid bra ;) efter de åkte vi till mia och pär och tog ner lite från vagnen. Sedan hem till Sarah och Carro en stund. Sen blev de bara en mys kväll med bästaÄlskling! :)




Idag har jag inte gjort så mycket, tvättat som en idiot.. Jag och Michael har ju typ inte varit hemma alls på en vecka ^^ vi båda har ju fixat med karnevalsvagnarna. Sen har jag ätit tacos med älskling, Joker och Erika, fy så gott :)! Nu sitter jag här i sängen och skriver, ska göra mig i ordning lite nu tänkte jag. Blir att jobba inatt och känner inte alls för de. Känner mig bara stressad, SKÅNE IMORGON med Michael :) fyfan så skönt de ska blir att bara komma bort faktiskt, bara få andas lugnt ett tag, men även och komma ner och träffa alla dom jag saknar!justfan bilen krånglar så måste ta bussen till jobb, hur kul som hälst :) Först kameran sönder, sen mobilen och nu bilen..... herregud!  jaja puss hejdå Dalarna och hej Skåne :)





RSS 2.0