höst? japp

Hösten kommer med snabba steg, och löven fallar neråt mot marken.. 
Gillar inte hösten alls, betyder bara att de blir mörkare för var dag och närmar sig vintern. 
Ser inget positivt alls med det, speciellt inte när sommaren har varit fruktansvärt dålig. Suck!


Ligger just nu i sängen med datorn framför mig och musik i öronen, och ska väl snart sova hade jag tänkt. Dagen idag då? Jobba ju inatt och åkte hem direkt jag slutat och åkte hem och slängde mig i soffan ett bra tag. Helt slut i kroppen, kan inte vara bra för kroppen att byta dygn sådär fram å tillbaka. Tog all ork jag hade och städa lägenheten sen blev de läsa historia. Historian känns mycket bättre just nu, fick en ny bok av min lärare när jag förklara för han hur svårt de var för mig att förstå förra boken. Min historielärare är helt underbar, tänk om man hade en sån lärare när man gick gymnasiet som verkligen vill finnas till och hjälpa en och lösa problem som uppstår. I alla fall så har jag bok nu som jag kan lyssna till och de går mycket lättare, guldstjärna till honom :)

Har gymmat idag med Sarah, sen resten av kvällen har jag varit hemma hos Sarah och haft myskväll med henne. Fina vän! Tänk vilken tur jag har som har en sån fin vän. När jag skulle hem ikväll fick de bli att cykla, vågar inte gå nu länge, eftersom jag hörde vargar yla sist jag gick hem.
Min bil funkar ju heller inte för tillfället. När man äntligen inte är rädd för att nån äckelmänniska ska komma fram ur mörkret så går man över till att vara rädd för djur, så typsikt liksom. Längtar till min bil är klar!

 Har sån himla tur att mamma och Jimmy (låtsas-pappa) hjälper mig med att betala vissa saker till bilen. Hade aldrig haft råd själv. Så när Jimmy skrev till mig idag och berätta vad han hade beställt till mig så gjorde han min dag, så glad jag blev! Tack till tusen <3

Nej om man ska sätta punkt här och sova? Michael sitter uppe och nördar med sina vänner så förstår att de blir att somna ensam idag xD går väl de också ^^ 
Puss och godnatt


RSS 2.0