Ledig helg :D

Helg igen då, i veckan har jag jobbat, tränat och mest tagit de lugnt.
Igår jobba jag, sen hem och åt tacogratäng med Michael :)
Sen iväg och gymma med Sarah, efter de hem och duscha.
Sen vidare hem till Sarah och spela kort med familjen där hemma :)

Nu sitter jag här och är oroligt trött, tvinga upp mig kl 10, och nu ska jag
försöka tvinga vidare mig till köket och hitta ork till att äta frukost. ^^
kl 1 åker jag till Vansbro med Carro och gör lite ärenden, sen på hemvägen hämtar vi upp sarah på henne jobb.
Sen ska jag hem och färga Michaels hår :)
Ikväll blir de myskväll med Sarah, Carro och Ninni! Tacos, Idol, kortspel och massa snacka, blir en perfekt kväll :)

Imorgon då? Hmm ska antagligen dricka, men har inte bestämt var än. Men de löser sig i morgon. :)
Snackat med Emily lite, var riktigt länge sen jag festa med henne så får förhoppningsvis träffa henne :)

Nej Louise, gå och ät nu!





livet rullar på, eller?

Jaha, åter igen har en vecka sprungit iväg.
Helgen då, jag jobba natt i fredags. Så när jag kom hem skulle jag ha sovit men nej jag kunde fan inte somna. Så fick nöja mig med 4 timmars sömn då. Kl 2 åkte jag, Sarah och Carro och kolla på herrarnas bandy match, och dom vann :) Sedan hem till Sarah och hämta saker till henne, sen hem till oss och börja göra sig i ordring. Jag och Sarah åt här hemma tillsammans också :) Senare på kvällen kom de folk hit, inget bestämt bara blev så :P Hade en skit kul kväll iaf :D Söndagen, hmm sov nog till halv 1. Sedan åkte jag med Sarah, Carro och Kristina hem till Emily och kolla på deras hund, herregud vilken sötnos, man blir helt sjuk. Jag vill också ha en hund, en lite tax! (A) (dröm vidare Louise) Ja sen efter de beställde vi pizza och åkte hem till Larsson huset, och Älskling kom också. Så kolla vi på  "Mysteriet på Greveholm", riktigt mysigt. Fast kunde inte se så länge för var tvungen att åka hem i tid och plugga till provet som jag hade igår. Jaa, åkte hem och plugga sen blev de bara myskväll men mitt underbara hjärta. Helt perfekt helg faktiskt :)

 Jobba inatt, fick hoppa in. Så var jävligt slut hela natten. Kom hem vid 10 imorse, slängde mig i soffan och dog lite. Så sjukt skönt att slippa sätta sig vid datorn eller en bok och plugga :) Nu ska jag gå och diska, sen ska jag hämta Skruttan på henne jobb, sen ska vi gymma. Senare ikväll kommer hon hit och har myskväll med mig och ser "desperate housewives". :) <3



Några bilder från i fredags :)







ja, vad ska man säga..

Det är inte lätt när det är svårt..
Har känt mig så otroligt nere och värdelös nu dom senaste dagarna, och de är fan inte lätt när
man känner att hela ens inre skriker, och man inte får ut ett skit. Jag vet att de måste
ske en förändring snart, annars vet jag att de inte slutar bra. Men jag vet också att de är nu jag måste
vara stark och orka, även om min ork är på sitt sista språng så måste jag ta mig ännu ett steg och klara mer.
Jag vet att det inte går att sluta bara sådär, och jag vet att jag kan kämpa även om de tar emot, gå in i stenväggen och ta sig över. Jag vet att jag måste söka efter något nytt, och de kan ta tid och därför måste jag vara stark nu när de behövs som mest. Känslan är jobbig och har aldrig kännt såhär förut, inte på detta sättet, helt nytt och skrämmande. 
Jag blir rädd, rädd på riktigt och så ska det inte vara. Jag vet att de finns en dag då allt kan bli lättare och jag måste bara ta ett andetag till och hålla ut och låta ta den tid de tar..

Åkte hem till Mia och Pär ikväll där sarah och carro var. Insåg direkt att Sarah & Carro får mig att må bra, dom kan konsten att få mig att må bättre, och jag är tacksam som har dom i mitt liv. 
Min fina älskling, han finns också vid min sida och jag vet att jag kan luta mig på han och allt känns tryggare då.
Ibland måste man verkligen tänka efter och försöka glömma de jobbiga för en stund och vara glad över de som är bra och betyder något.
    



Helgen

I fredags så plugga jag bara på dagen, sen blev de jobbet från 15-21. När jag åkte hem så åkte jag in om Emily & Clemen en sabbis och sa hej till dom, var fest där hemma. Konstig nog blev jag inte sugen på att festa faktiskt :p Brukar jag alltid bli ju ^^ I  alla fall så drog jag hem sen och bara tog de lugnt med Älskling.
Lördagen så jobba jag mellan 8-15, sen hem och fortsatte med uppsatsen. Fick hjälp med uppsatsen av Carro.
Bra att sitta och diskutera fram mina svar, och så rättar hon mina grammatik fel, tack Gumman :) Verkligen stor hjälp! :)  Sedan blev de myskväll med Älskling! :)
Idag jobba jag 8-15.30, åkte hem och stoppa i mig en banan, sen stack jag, Michael och Sarah och träna. Skönt! Fast gick lite segt idag, men så får de vara på en söndag :P
Idag åt jag och Michael mat hemma hos Larsson familjen, kyckling rulle för min del ;)

YES, imorgon är jag ledig, himla skönt efter en jobb helg. Fast blir ju inte att ta de lugnt precis, ska upp i tid och läsa till provet som snart ska göras. Ska även gymma i morgon igen, äntligen har motivationen kommit tillbaka!
 
Nej ska skicka iväg min uppsats nu, sen kryper jag ner i soffan bredvid bästa <3


 tack igen<3



rubrik?

Helgen har varit helt perfekt faktiskt, tråkigt att jobba natt i lördags, men annars så var den bra!
I fredags blev de hemma mys med bästa älskling, och gud vad jag njuter av att bo här i lägenheten med han :)
Lördagen, åkte till pizzerian i Nås med Älskling, Sarah, Carro, Kristina, Mia och Axel, mysigt. Tog kyckligrulle, jävlar så gott de va! ;) sen blev de jobba natt.
Söndagen kom jag hem och gick och la mig, var så jävla slut. Sen på kvällen åker jag, Michael, Sarah och Carro hem till Peter och börja laga mat, och sen kom Tina och Lurie också och åt med oss. Och så kolla vi på tv tillsammans, riktigt myskväll ^^

Nu kom Carro, så blir att dricka massa kaffe med henne och så ska hon hjälpa mig med uppsatsen, snäll hon är :)
för övrigt bara springer dagarna så jag hinner verken med mig själv eller nån annan känns de som, och de är bara drygt, denna veckan består av jobb och pluggande iaf...och justfan, börjat gymman nu igen. SKÖNT! Behövs verkligen kan jag lova. Sen har jag färgat håret rött, fick en sån idé bara och så gjorde carro de på mig. Blev väl lite väl rött, men de duger. :p Kommer väl bild snart, om jag orkar fixa nån ^^

Nej nog nu om detta. Nu blir de göra nytta!


Min Kärlek<3





Lite av varje!

Helgen!
I fredags blev de middag och dricka hemma hos Emily & Clemen, jätte trevlig kväll :)
Sen lördagen blev de samma sak fast hemma hos Kristina! Rolig kväll med dom bästa! :)
På söndags kväll blev de film kväll i Björbo hos Peter med han, Michael, mamma, Kristina och Carro,
såg skräckfilm, inte ofta jag vill se de, tycker inte alls om de. Men för en gång skull ville jag faktiskt se den, men blev besviken på filmen, för de spåra ur ^^ men annars var de mysig, åt även hemma hos Peter, fick äntligen smaka kyckling rulle som jag längtat efter så länge, och de var super gott :)

I måndags så åkte jag, Michael, Mamma, Kristina, Gent, Carro, Sarah, Emily och Clemen till Borlänge. Först så gick vi lite i affärer sen åt vi middag på kinarestaurangen. Jätte mysigt! Sedan var de dags att köra till stationen, för mamma och Gent skulle bege sig hem till Skåne. TRÅKIGT! Känns otoligt tomt utan mamma, önska verkligen att vi inte bodde så lång ifrån varandra, men brukar vara jobbigast dom första dagarna. Men saknar henne redan! <3 Senare när vi kom hem från Borlänge så blev de film kväll här hemma men Michael, Sarah, Carro och Peter. Vi såg på pirates of the caribbean 4, men jag somna efter halva filmen i Sarahs knä ^^ Kunde inte hålla mig vaken xD

Igår blev de lite små städning här hemma, byta lakan och sånt smått, härligt när de är nytt i sängen :) Tog även en jogging tur med Sarah. Sen följde jag med Sarah till Mia och Pär och fika där hemma :)
Sen hem och hade bara mys kväll med Älskling.

Idag då.. ställde kl på halv 10 och gick faktiskt upp direkt :) Åt en god frukost och diska.
Nu ska jag sätta på kaffe och börja med nästa uppsats! Justfan, fick VG på min första uppsats, och jag blev så otroligt glad :D, bruka aldrig få de när jag gick i skolan. Senare så blir de nog att gymma också, hoppas jag i alla fall :)




min frukost, Mmm! :) Havregryns gröt med banan och mjölk,
och lite sylt och till de knäckebröd med avocado på!

 








"Du kan aldrig hindra dig själv
från att bli sårad,
du måste istället bestämma dig för vilka
du är redo att lida för"


RSS 2.0