Valborg

Dagen börjar med att klockan ringde nio och jag vaknar upp med världens huvudvärk.. kul ju! Så blir ingen träning nu inte, skit! Har orkar gått upp och satt på kaffe i alla fall, så nu ligger jag i sängen igen och smuttar på min morgon drink. Funderar stark på om jag måste försöka sova mer och se om huvudvärken går över, ska jobba 15-21 idag så vill inte tappa bort hela dagen genom att sova, känns så tråkigt. Plus att jag får lite stresspanik när jag både har tänkt gymma och träna idag innan jobbet, suck!

Jaha, valborg ikväll och jag känner att de är väl inget speciellt egentligen? Klart de är kul att vara med alla andra som ska ut och festa och så, men tror jag ska hålla mig nykter idag, kommer ju inte vara hemma ikväll från halv tio och då är väl folk vid brasan säkert och de kommer bara bli stressigt som fan för mig. Så njaa, och med denna huvudvärken ska jag definitivt inte dricka alkohol. Så som vanligt när de händer nått kul så jobbar jag, fattar inte varför jag ska ha den oturen jämt... Men ingen idé att grubbla över de, man vet heller aldrig om fest humöret dyker upp ikväll fast de blir sent, de får visa sig då. Ska ta och dricka upp istället och ta mig en varm dusch, proppa i mig treo och sedan hoppas på att mer sömn ska ta bort huvudvärken.
Hoppas ni som ska ut på nått kul idag får en bra Valborg! :) Puss!





Hey!

Dagen börja med att gå upp 8 och tänkte ta mig en promenad direkt, men då såg jag att min bil var kvar hemma (trodde michael skulle låna den) så de blev de gymmet klockan 9 istället. Super skönt att göra de på morgonen.
Efter de hem och tog en kopp kaffe med Michael och Peter som sedan drog och då hoppa jag in i duschen.
Jag har precis varit på promenad med Ninni och Fia :) och nu sitter jag med mitt kaffe här framför datorn och nördar. Ska bara dricka  upp sen blir de att baka "bröd", och käka lunch också innan jag drar till jobb 15-21.
Ikväll antar jag att de bara blir lugnt och försöka komma i säng i tid ska ju jobba i morgon också. Men som vanligt på helgerna när jag ska jobba så kan jag aldrig somna tidigt...
Just ja, igår fick jag paket hem skickat av mamma, underkläder och 3 linnen, Tack Mamma! :)
Idag fyller min storebror Jonas år, STORT grattis till honom, och hoppas han får en fin dag!
nej nu har jag inte tid att sitta här mer, trevlig helg! Puss.







pröva nått nytt är alltid kul ju ;)

Oj vad dagarna har sprungit iväg denna veckan, och i morgon är de fredag. Själv ska jag jobba hela helgen så blir en helt lugn helg med pluggning och gym. Jobbar även på Valborg och dagen efter så har nog bestämt mig för att ta de lugnt då också antar jag, iaf inte dricka som de ser ut nu. Idag gick jag upp vid 8 tiden och tog mig en kopp kaffe sen ut på promenad, och jag längtar efter sol. Varit så tråkigt väder nu ett par dagar ju. Nu har jag betalat in alla räkningar och de är alltid lika kul att göra de :).... suck!

Till nått annat som jag och Michael börja med igår, vi ska pröva på att följa LCHF i fem veckor. LCHF står för Low Carb, High Fat och de säger ju typ allt, och jag tycker de ska bli skit kul. Man ska ta bort kolhydraterna (inte allt såklart) och äta mer fett och riktigt mat istället, och de är viktigt att blir mätt. Jag är egentligen inte för såna här dieter och sånt skit, men jag har prövat tex viktväktarna när jag bodde hos mamma och de funka, men orkar inte med sånt där man ska mäta upp och väga och sånt skit, och då är detta perfekt för de ända man behöver tänka på är att ta bort kolhydraterna och byta mot annat gott, och att man ska äta sig mätt. Jag tror egentligen att man kan äta allt men med måtta av sånt som är onyttigt. Men detta vill jag prova på för att se om de funkar och 5 veckor går sjukt fort ju. Så i fortsättningen blir de väl lite skrivande om detta i bloggen. Jag ser detta faktiskt som en rolig sak också att prova på efter som jag på den senaste tiden har börjat intressera mig för kost. Hade jag haft mer tid över i livet just nu så hade jag läst mer om kost, men om just detta har jag såklart läst på så man kan alla "regler" och sånt. Men just nu har jag ju mina betyg som måste blir klara så dedär med att läsa om kost får vänta ^^. Men vi får väl se hur detta går, antar att de kommer bli mycket irritation hemma, efter som detta kommer bli som en avgiftning på kolhydrater, och är man sockerberoende så är detta perfekt ju. Hehe! Antar att huvudet och kroppen kommer kännas si sådär först och att träningen kommer ta emot lite, men de ska nog gå bra! När väl dessa fem veckor gott så ska vi se om de hänt nått med våra kroppar ;) och de är ju de som är så spännande!

Som sagt vi börja igår och till middag blev de kött med broccoli gratäng, och herregud så gott de blev. Jag pröva även på att baka Oopsies igår som vi ska äta istället för bröd, och de var faktiskt gott. Så ska se om jag hinner göra fler idag.

Nu ska jag plugga tills Älskling kommer hem och då blir de lunch, ägg och bacon och sallad till de. Sen ska jag gymma med sarah vid två tiden hoppas jag på. Sedan plugga mer, ska se om Carro kanske kan hjälpa mig med mer matte idag också :)
Nej nog nu! Puss

  Middagen igår

Oopsies, gott de ser ut va? ;)

 

 


måndag redan?

Helgen har verkligen bara sprungit iväg, som vanligt när man är ledig. I fredags så börja jag morgonen men att gymma, 40 minuters kondition och 40 minuters styrka, och de var riktigt skönt. Ändå var jag rastlös på eftermiddagen så jag plugga och sen åkte jag hem till Saknade Larsson familjen som varit i Egypten en vecka, och man var ju inte alls avundsjuka när dom var bruna och fina, nejnej. Så diskutera vi vad vi skulle hitta på denna kväll, så bestämde oss för att dricka lite, och kvällen blev en sväng hem till Stefan som fyllde år :) Där vi satt i köket hela tiden och fick våra skrattanfall med Aoa, Robert och Felix. Sen var vi hemma resten av kvällen. Lördagen så blev de bowling med Michael, Sarah, Linus, Carro, Macz och Kristina, super kul va de. Jag förlora i mitt lag :( Hehe, och Michael vann! Hur han nu kunde göra de, de vet jag inte? Det var liksom första gången för han, och även för Macz :) . Och i andra laget så Vann Linus och Kristina förlora ^^ . Sedan blev de festa vidare hemma, och hade en rolig kväll fast man var rätt seg när vi väl kom hem. Söndagen blev en hel mysdag med Hjärtat mitt och även en sväng hem till Michaels mormor där vi åt smörgåstårta eftersom Michael, Daggen och Stefan har fyllt år, sen fyller ju Thomas år snart också 

Måndag idag då, och jag är hundvakt till Tinas lille vovve, han är så söt den lilleskiten. Var precis ute på en promenad med honom, och nu ska jag försöka plugga. Väntar på att Älskling ska komma hem så vi kan äta frukost nån gång^^ Idag blir de ingen träning eftersom jag ska jobba 15-21 idag och är ju hundvakt som sagt. Hade gärna gymmat idag efter allt drickande och ätande i helgen, lite ångest. Får bli i morgon såklart. Dags att börja plugga nu och lille Nisse sitter här bredvid och tycker att jag ska bära upp honom, han är bara så söt. Fast han verkar gilla Michael mer än mig haha, springer efter honom och vill upp i hans knä ^^ Så gulligt!!

  puss på Nisse!


Tisdagen den 17e april, födelsedag!

Tisdagen i ord. Michael fyllde 25 i tisdags, och de blev en lyckad dag tyckte jag. Dagen börja med att jag drog till lärcentrum och gjorde prov i Engelska, och jag fick VG :D, super glad och stolt. Sedan plugga jag vidare i engelskan fram till 12 då Michael sluta så då åkte jag och hämta honom. När vi kom hem så gjorde jag pannkakor till oss, gudars så gott de var. När maten väl hade lagt sig så drog jag till gymmet.

Sedan var de dags att göra de mysigt för Michael, så jag stängde in mig i köket och gjorde god middag och tände ljus och la fram paketen på bordet så när Michael kom in i köket blev han nog överraskad, hihi. Jag blev så glad för såg på Michael hur glad han blev. Jag är nog inte den personen som är så bra på sånthär med överraskningar men jag gillar att fixa de ändå, och eftersom Michael  blev så glad så lyckades jag iaf ;) De är en sån underbar känsla inom sig när man fixar och donar för en person som man verkligen bryr sig om och personen uppskattar de till 110%. Lycka! Av mig fick Michael en tavla med foto på oss, sen fick han "bra att ha saker" i en låda (massa små saker som man behöver fast aldrig köper själv liksom^^), jag hade beställt kläder till han som kom lite försent, så han fick de idag istället. Super snyggt var de, så jag är lika nöjd som Michael är tror jag ;) Sen fick han ett paket av mamma också, i paketet fick han två t-shirts, en tjock tröja, handduk, och ennecessär. Toppen :)

Tillbaka till dagen.. efter all mat så blev de soffläge resten av kvällen vill jag lova, fyfan så mätt jag var då och jag som hade köpt efterrätt också, hehe. Så efterrätten blev i sängen istället, men de var ju bara mysigt! En lyckad dag helt enkelt. Hade jag kunnat skulle jag ge älskling hela världen!


 
Just nu sitter jag i soffan och försöker hitta ork eller lust till att plugga lite. Älskling är inte hemma och kommer nog inte hem på ett bra tag för han är i garaget. Så blir att bara ta de lugnt för mig själv.. tråkigt! ^^
Har varit och gymmat även idag och var tvungen och gå dit eftersom bilen inte är användbar just nu, och var ju ute och gick i morse också. Ändå sitter jag och funderar på om jag ska ta mig en promenad till, men mina ben tillåter inte riktigt de, de gör ont att bara gå ut i köket från soffan, så får nog spara mig till i morgon som de verkar... jaja nog nu, fredag i morgon. Jag är ledig även denna helg, underbart!
Puss


ord, ord och åter igen ord.

Börja jobba kl 8 idag och dagen har bara sprungit iväg. Direkt jag kom hem byta jag om och drog till gymmet. Har märkt att jag kör på mer när jag är själv ^^ Antar att de är för att man koncentrerar sig på träningen och just att man inte har någon att flumma runt eller prata med. Fast samtidigt tråkigt att vara helt ensam där också.
Hem och duscha, där efter satt vi igång med maten här hemma. Pröva något nytt idag, tomatsås med chili smak, riktigt gott var de. Så blanda vi ner de med fullkorns pasta och grönsaker såklart. Älskar när man hittar nått nytt och i såsen var de både lite fett och kolhydrater, de gillar vi ju ;) Räcker gott och väl med de som är i pastan ju.
Efter de har jag diskat, pluggat matte och hängt tvätten. Nu ska jag fortsätta med engelskan lite till Hjärtat kommer hem.
Humöret känns på topp faktiskt (fast de går trögt med matten) och plus att jag är ledig nu i helgen.
Önska att livet bjöd på mer såna humör dagar som denna, att man orkar mycket och att allt faktiskt känns okej! Ett helt perfekt liv går inte att uppnå men att sträva åt de hållet är ju lätt en början och förhoppningsvis så blir allt bra en dag och fler och fler drömmar slår in. Men som sagt dessa dagar är sällsynta vissa tider. Men just idag vågar jag drömma och de känns okej.. just idag. Varför just idag? Ingen jävla aning.







påsken i ord

Torsdagen blev de grillning med Sarah, Linus, Älskling och Kiwi. För dom andra blev de öl drickande, men för min del blev de vatten eftersom jag skulle jobba natt. ^^  Så när jag väl åkte och jobba så åkte jag iväg från festen och jag som var på fest humör.. så de sög lite :p
När jag väl kom hem på fredags morgon så gick jag och la mig i sängen bredvid älskling som låg där och var super bakis, så där kändes de helt okej att bara vara slut för man jobbat. Hehe!
Vid två tiden så åkte jag och älskling hem till Sussi och Daggen och åt påskmat där hemma med resten av Michaels familj :) Eftersom jag skulle vara ledig fredagen så följde jag med Älskling, Sarah, Linus, Pg, Fia, Tim och Kiwi till PGs stuga. Jag var helt slut och hade ont i huvudet men tänkte att jag var roligare att följa med än att sitta hemma själv ^^. Men min kväll sluta tidigt, redan kl 22 gick jag mig till sängs. Fick migrän, jävlar så dåligt jag mådde! Eftersom jag har världens bästa Älskling så gick han till sängs med mig och bädda sängen och höll om mig. Så blev väl ingen fest kväll för mig utan mer mys hehe! Absolut inget fel med de, men migränen kunde jag fått slippa när man väl är ledig tycker man och skulle ju vara roligare om man hade orkat vara social, men de går inte med sprängande huvudvärk och när spyan sitter i halsen.
här är vi påväg till stugan :p
Min lördag då.. Hmm, vakna runt 9 eller nått? Superkallt i stugan och inte blev de bättre när älskling gick upp. Låg kvar ett tag sen blev jag och sarah tvungna att bege oss ut i naturen för lite kissepaus. Sen in igen snabbt och la oss i samma säg och somna om ^^
När vi väl kom hem igen så blev de bara mys med älskling tills de var dags att dra sig till Vansbro för att jobba natt.  Söndagen blev de lite festande här hemma. Jag var lagom slut efter alla dagar med dålig sömn, så rätt segt i början men sen väl i slutet hade jag en trevlig kväll med vännerna! Kubb spelande blev de också :)
Känns som vi vill ha sommar ;)

Nej nog nu om påskdagarna, blev ju en massa blablabla bara! Just nu sitter jag hemma själv och ska ta tag i engelskan, Sedan blir de gymmet med Sarah och vidare hem för dusch och mat, och därefter hem till Larsson familjen och få hjälp av Carro med matten. Proppad dag så att säga..
puss.

en vanlig dag

Solen skiner ute och jag njuter när jag tittar ut och
tankarna springer iväg till sommaren
och allt som sommaren hör till
.
Sov till 11 idag och då tog jag på mig direkt, och ut på promenad med Ninni, de var riktigt skönt och var inte så kallt som jag trodde de skulle vara. Sen hem och gjorde mig en smoothie och diska. Sedan när Michael kom hem så blev de dra till gymmet med han och Sarii. Nu ska jag snart bege mig hem till Larsson huset, Carro ska vara så snäll och hjälpa mig med matten, och hoppas på att jag ska förstå nått.
Inatt blir de att jobba, och i morgon ska jag till lärcentrum direkt efter jobbet och göra mer matte. Sen hem och fortsätta med engelskan som jag snart har prov i igen. Hade tänkt att hinna med och träna även i morgon. Känner att jag måste prioritera de som är viktigt nu och de är betygen, och de suger. Hade hellre lagt mer energi till att träna.. men men.

nej nu ska jag ta och dricka upp mitt kaffe och gå hem till Carro, hoppas solen håller sig framme nu när jag för en gång skull ska gå och inte ta bilden ;)

Puss.


RSS 2.0