Äntligen!!!!!

Jaaa dååå!
Precis kommit hem från vansbro, jobbat natt och sen åkte jag till Sarahs skola och stog och snacka med henne en timme ^^, nu sitter jag här med min gröt och banan, sitter fint i magen och musik på ;)
och idag kommer Äntligen underbara Mamma, herregud så underbart! De går inte att beskriva glädjen.
Att ha mamma nära är nått av de bästa som finns helt enkelt! <3
Så veckan ser ut att bara umgås med mamma :D och plus så är de min lediga helg, wiiie! Så dricka blir de iaf ;)
Var ju ett tag sen, och har varit sugen nu ett bra tag! Hehe.
Nej nu får Älskling komma hem,  och så får gärna Carro vakna så hinner jag en sväng dit där innan jag kör till Borlänge för att hämta mamma, vi passar på att gå in på kupolen också ;)
Tror jag tar och gör mig klar nu så länge, tror de får bli lite mascara på, ser mer död ut en levande efter en jobbnatt xD

Puss!




4 dagar kvar! :D

Som vanligt bara springer dagarna iväg, och denna veckan har jag inte hunnit uppfatta känns de som. 
kallare och mörkare blir de ute, och de är bara hemskt, sommaren bara försvann.
I alla fall så börja jag min kurs i måndags, Etik och Livsfrågor. De känns  förvånats värt bra, det är riktigt intressant!
Visst de känns konstigt att sitta och skriva uppsats, de var ändå över 2 år sen sist ^^
Annars i veckan har jag jobbat, och umgåtts en hel del men kära Carro :) <3

Ja, helt plötsligt var de helg, och igår var jag med Carro hela dagen, hon följde med
till Vansbro för vi skulle storhandla :) Drygt när pengarna försvinner när man handlar mat, mat är fan
sjukt dyrt, så jävla deprimerande! Men wiiie så kul de är när de finns lite mer att välja på! ;)

På kvällen blev de mys kväll i Björbo med Älskling, Carro och Peter. Såg film och åt tacos! Vi såg "Red riding hood", tyckte den var riktigt bra, gilla den! :) Vi åkte hem vid 1-halv2, och idag sov vi till halv 3, sjukast! Men de är väl okej när man ska jobba natt. Hatar att jobba lördagsnätter, känns så tråkigt när de är helg, men men! De måste ju göras :p 

Nu ska jag laga mat som jag ska äta inatt på jobb. Sedan kommer Carro på en kopp kaffe :)<3




Om 4 dagar kommer Älskade Mamma! Underbart<3

Mamma<3 och massa annat! (Var är motivationen?)

Happ, vad har jag gjort dom senaste dagarna då?! Dagarna bara springer iväg,
och vi är redan i september, och snart oktober fan. I veckan har jag typ umgåtts med
mina älskade vänner Sarah och Carro en hel del :) <3 Mest tagit de lugnt, och även jobbat,
och haft massa mys med Älskling såklart :)

Annars? ja, jag försöker hitta motivationen till att träna och äta rätt igen, men hittar fan inte den.. Innan sommar och under halva sommaren typ så träna jag varje dag, eller rörde på mig iaf, var ute och gick varje dag, ibland 3 gånger om dagen, gymma och gjorde övningar hemma ju, men nu dååå?? Har sprungit med Sarah i veckan iaf och var även ute och gick med henne nån dag :P men inte mycket mer än de.. Ska fan hitta motivationen igen, ska tvinga mig ut varje dag nu innan de blir alldeles för kallt ^^ På måndag då jävlar sätter jag fan igång igen!! Man vill fan vara nöjd med sin kropp, och de ska iaf kännas okej att se sig i spegeln. Och jag vet dessutom att jag mår tio gånger bättre när jag rör på mig, och jag är inte lika trött och slö! SÅ... HEJA mig ;)

Igår, va fan gjorde jag då? Helt lost, jag jobba iaf från 15-21, och tiden bara sprang iväg. Såna dagar så älskar jag verkligen mitt jobb! Kom hem och hade de bara mysigt med Älskling, åt popcorn och kolla på tv, sen var de bara sängen som vänta. Och först tog de 100 år innan jag väl somna, och sen vakna jag nån gång under natten av att vår kära granne börja spela musik, hörde som dem var mins 10 pers där inne, men nej dem var bara 3, snacka om att jag fick damp xD, så jag och michael gick upp och rökte och satte på "två och halv män" och försökte sova till de istället, men somna runt 3 tiden, härligt när man ska upp och jobba :) Jag hade nog inte stört mig så mycket om jag inte skulle jobba idag, men men ^^

Idag så jobba jag från 10-18, och tiden gick fort idag också :) Kom hem och gjorde mat med Michael, och sen snacka jag med mamms i telefon, och hon kommer upp om 10 dagar, och WIIIIE så underbart dååå! <3 Jag saknar mamma så mycket så ska bli så himla kul :) 
Nu kollar jag på film, och när den slutar blir de en varm dusch med Älskling sen sängen.
Ny arbetsdag imorgon, sen är denna jobbhelg över :P




Bilder på mig och mamma <3






suger när jag blir sådär..

Gårdagen var helt okej, eller rolig tills jag mådde dåligt.
först åt jag och älskling mat hemma hos Thomas, mycket gott, fläskfilé och potatisgratäng :D  Sedan var jag hemma med älskling, Kiwi, Felix och Tim, satt och spela kort :) sen gick vi hem till Thomas, hade mycket trevligt där hemma :) Sen skulle vi gå till storänget, och redan då mådde jag skit! Men bestämde mig ändå för att gå dit, tänkte först gå hem men ja vafan!
kul kväll på storänget också men till sist mådde jag så dåligt så gick hem och spydde som ett svin.. TRÅKIGT!
Suger när man blir så..

Idag har jag, Carro, Sarah och Ninni varit och städat på storänget, sen åkte vi och åt pizza i Järna. Gott gott! :)
och nu sitter jag bara hemma, och ikväll blir de bara att ta de lugnt. Sarah kommer hit sen, och tror nog carro hänger med också :) <3 och så ska vi äta gurka och dipp ;)

Morgondagens planer.. blir nog att åka till Hällefors med Michael :) ´

tog nästan inga bilder alls, här kommer nån iaf ^^
 


   

Tack Carro :)

Gårdagen: Jaha, var till Vanbro på dagen, hade tid med Heike (studie & yrkesvägledare). Har funderat ett bra tag på att läsa upp mina betyg, men de är rätt mycket som tar emot, lova mig själv efter gymnasiet att aldrig läsa igen..
Men jag vet också att om jag inte vill leva mitt liv med skitlön, så lär jag utbilda mig. Efter som jag har noll kontakter här uppe så blir de svårt att hitta ett jobb som jag vill ha. Men egentligen vet jag inte vad jag vill bli eller göra, eller jag vet att jag vill hjälpa... Hjälpa människor med problem eller liknande, men vad blir man då? och jag har inget plugghuvud, så kommer aldrig klara att gå nån allt för svår utbildning, fan att man inte blev bättre på dedär som man gör i skolan asså :s mina tankar bara snurrar, usch! Men ska iaf träffa Heike igen nästa vecka och ta med mina betyg då,  så får vi se efter de. Jag lär då läsa upp mina betyg, drygt de känns! Fan.

Jajja nog om de, igår städa vi ur de sista i andra lägenheten, Tina, Lauri och Carro var också med och hjälpte till. Sen kom sarah också, så då fick hon sin present av mig och Michael :) Sen blev de att städa lite i nya lägenheten och sedan fixa mat. Senare på kvällen så kom sarah & carro tillbaka så hade vi mys kväll med gurka, dipp, tv och kortspel. :) <3

Idag sov jag ut, och herregud så skönt! Fast har varit helt slö hela dagen. Carro kom hit under dagen så städa vi de sista som var kvar i gamla lägenheten så nu är den typ klar. Skönt de! Sedan börja jag och Carro måla luckorna i sovrummet, kunde bara ta 5st idag, så får vi ta mer i morgon, Tack så jätte mycket för all hjälpt med lägenheterna Carro, och allt skönt prat vi har om dagarna<3 






 Älskar dig unge!


När jag hade kört hem Carro så börja jag med maten :) och nu tänkte jag diska! Sen då? hmm får se om Carro orkar/hinner färga håret på mig idag, Michael har så fullt upp med sina bilar så han hinner väl inte heller :p Annars blir de en lugn kväll.



Mitt hjärta är med dig

ojojoj så snabbt tiden går, nu ska vi se vad jag har gjort i helgen..
fredags var vi till vansbro på morgonen, handla lite och sånt.
Sen på kvällen var jag med carro och sarah, spela kort och sånt :)
sen skulle carro dra, då kom älskling och spela kort med mig och sarah, och så åt vi gurka och dipp ;)
lördags så kom Carro och Peter hit typ lite över 5 på morgonen, för då skulle vi åka till Hällefors
och hämta en båt till Peter och bil till Michael. DRYG dag, hade knappt sovit nått, och jag och carro kunde inte hjälpa till med att få upp båten, så vi sov i bilen när dom andra höll på :P och var och fika med tina osv. :P
men helt okej att följa med..
Sen när vi kom hem typ vid 5 tiden så var de bara att hoppas in i duschen och sen göra sig i ording,
för vi skulle fira bästa sarah som fyllt 18 år ;D skit rolig kväll och lyckad! Men snacka om att man var slut
senare på kvällen efter så lite sömn :P
Söndagen var verkligen de värsta på länge.. jag var SJUKT bakis. Gick upp halv 7 på kvällen, gick från sängen, till soffan och till sängen igen hela dagen, och såklart till toan och spydde lite då och då.. FYFAN säger jag bara.
Så gick upp och åt halv 7, och fick behålla maten , äntligen :) Sen blev de bara mys kväll med bästa Älskling<3

Idag har vi bara fixat på med lägenheterna, fixat och donat.. Tina och lauri är här nu och hjälper oss också :) och måste verkligen säga att jag trivs som fan i denna lägenheten. Skönt med sovrum och mer plats, och ett kök där man kan sitta och äta. :D Detta gjorde verkligen ett lyft i livet just nu :) Nu ska jag åka och hämta mina tjejer Sarii & Carro, blir att kolla på idol och spela kort :D Puss <3




 lägger in en bild på mig och skruttSarii<3

RSS 2.0