dagarna springer iväg

jaha ja, i fredags var de panget. Drack här hemma först med härligt folk, hade skit roligt. Sedan drog vi till Panget! Tänkte först inte betala in mig när jag såg hur lite folk de var, men carro övertala mig,
och tur var de, för jävlar vilken rolig kväll de blev, as mycket skratt hela kvällen.. Underbart! :D
Annars jobba jag hela helgen, i lördags jobba jag från 1-21, seg dag som fan jag var så jävla trött, skulle ha lagt mig i tid i fredags men blev ju vid 4 tiden ^^ Igår jobba jag också, sluta 4. Drog hem till Carro & Sarah på kvällen. Spela kort exakt hela kvällen ^^ Joker och Michael kom också ett tag och spela med oss och drack kaffe :)

Idag då.. hmm gick upp vid 12 tiden, as trött och helt slut i kroppen. Satt igång en tvätt, sen börja jag diska
och wiiie, blev stop i duschen och vasken, så hela badrums golvet var fult med vatten :) och vansbrohem skiten har inte kommit och tittat ÄN! Fan så irriterande! Kiwi hade tydligen också stopp så de är väl nå fel i rören eller nått..
Drog hem till Sarii ett tag och satt ute och snacka med henne, drog hem och börja med mat,
blir snitsel och potatis idag, mmm så gott ! :)

Efter vi ätit ska jag möta Ninni så vi får prata ut lite, behövligt! Sedan går vi hem till Larsson familjen :)





<3
Det jag äger ligger blottat för din syn
Mina händer är tomma men hjärtat är fullt
Av nåt du inte ser
Så jag har nånting som är mera värt ändå




upp och ner, ner och upp..

Jaha dåå. Gårdagen var super! Först var vi här hemma hos mig och Älskling och förfesta, blev väl runt 15 pers, tur de gick att vara ute, annars hade de blivit trångt i vår lilla 1a ^^ hade de riktigt trevligt, (passa på att fira mig igår efter som jag fyller år idag :P). Hade köpt chips, melon och jordgubbar som jag skulle bjuda på, visst de gick ju bra, glömde ta fram de under kvällen haha, lyckat! Rund 9- halv 10 så drog vi till beachpartyt!
Mycket rolig och lyckad kväll. :)

 
Idag kom pg, kiwi och Andersson och väckte oss kl 9 på morgonen och sa att ”nu är de fest”, då blev man ju rätt glad, hmmm. Hade varit kul och dricka idag men skulle ju jobba senare så gick ju inte. Så gick väl upp ett tag då sen efter dom gått igen gick jag och Älskling tills säng igen :p gick upp igen vid 11. Senare gick jag och mötte Carro, umgåtts med henne, satt ute och åt upp melonerna som vi glömde igår :P Carro åt väl de mesta xD haha!

Åkte och jobba halv 6, jobba bara 3 timmar så de var lugnt, sköna extra pengar ;) Ska försöka lägga mig i tid idag, ska upp halv halv 7 imorgon, usch så drygt! Sluta 3, så blir hem direkt och duscha, äta och göra sig klar för att dricka. Men lär ta de lugnt efter som jag ska jobba hela helgen.. och de är bara 13 dagar kvar tills vi åker till Skåne, herregud så underbart! Ska faktiskt bli skönt att komma här ifrån ett tag :) och justfan, blev så glad igår också när jag förstog att jag gjorde rätt val i mitt liv, dengången när jag bestämde mig för att ge de en chans till och kämpa vidare, visst var de tufft, kan vara tufft ibland nu också, men lätt att de är värt de, för är oroligt lycklig med denna personen<3

 

Sen måste jag få ur mig lite annat skit..Fan vad jag stör mig när folk tar för givet saker och ting, och tar för givet människorna runt om en..'

och dedär med att glömma och förlåta, visst att förlåta men att glömma tar tid, varför förstår inte folk de då? :o och för mig tar de en jävla tid att förlåta vissa saker, andra kanske har lätt för de, inte fan vet jag!
Jag försöker och kämpar precis som vilken annan jävla människa. Man gör vissa val i livet, och dom får man stå för sen, har man sårat någon får man räkna med att de antagligen sitter kvar i den andra personen rätt länge, och låt för fan den personen läka och ta sin egna tid på sig. Jag tror på att de blir bättre med tiden, och just detta är en sån sak för mig!

Och blir man själv sårad och bestämmer sig för att förlåta, lär man ju kämpa med att glömma också, och de är just den saken jag håller på med också, jag tänker nästan aldrig mer på de som hänt, eller de gör inte mig ledsen länge, men i vissa situationer blir de fortfarande jobbig för mig! Är de så fel?! Är de så konstigt av mig att känna dom där hemska känslors än? När fan de sista som hände var i påsk? De är faktiskt inte så lång tid som gått.. oj herregud så rörigt detta blev känner jag, skitsamma nu ska jag lugna mig och försöka sova .. Pussss!





 

 


lite om dagarna som gått

Ojoj, nu var de länge sen jag skrev, tar och berättar lite om dom senaste dagarna iaf. I fredags: Jag och Michael följde med hem till Peter i Björbo, skulle ha vart till Vansbro denna kväll men nej de blev inte så :p Iaf, så grilla vi och bada kar hos Peter och nån av hans kompisar från Sunne var också med, riktigt trevlig kväll, men efter vi badat var jag tvungen och gå in och lägga mig, hade så jävla ont i huvudet, men annars var de en bra kväll :)Sen i veckan har jag typ varit med Carro & Sarah var dag ^^


Onsdag: Då var de beachparty som gällde ;) Jag och Michael åkte hem till Larsson familjen och hjälpte till lite med maten, men Carro gjorde de mesta ^^ Vi åt grillspett och klyftpotatis, fyfan så gott det var ! Vid 9 (?) kom mia och hämta oss och då var de dags för beachparty! Hade en skit rolig kväll :) men såklart fick jag som vanligt grymt ont i huvudet!! Suck!
Igår var jag med Carro och Sarah typ hela dagen och kvällen, var hem en vända och åt pizza med Älskling ;) sådär ja, kortfattat mina senaste dagar ^^

justfan när jag kom hem igår så berätta Michael att de var en spindel inne i lägenheten och att han inte fått tag i den, så när vi hade lagt oss i sängen och låg där kanske 5-10 minuter så hoppas jag upp på Michael och ut från sängen, GAAH! Kändes som jag hade en spindel på ryggen, fyfan så äckligt. Men nej fan hitta inte den jävla spindeln, så inatt drömde jag fan hela tiden om den där jävla spindlen, att den kröp på mig..USCH!

 

Jahapp, idag då? Gick upp typ halv 12 idag, och ser de jävla vädret, så sjukt tråkigt med regn och fult väder hela tiden! Jag och Carro vill göra nått idag, men kommer inte på nått fan! De suger! Så får se om vi hittar på nått, annars ska jag bara ta de lugnt idag tänkte jag, vakna idag och kände mig lite sjuk, så får se om de blir värre, ska jobba imorgon så hoppas fan inte de blir sämre.
 Nej nu ska jag försöka göra lite nytta och börja med tvätten :P ja och en sak till, min kamera har gått i sönder
:((( blir så arg, de är nu till sommaren jag vill ha kamera, men men. Har inte råd att köpa nån nu iaf, och hittar inte min gamla, måste leta lite till tror jag, måste ju vara här nån stans ^^

 

19 dagar kvar tills jag & Älskling åker till Skåne <3




Njuter, och humöret är på topp!

Dagen igår: Gick upp vid 6 tiden, börja jobb halv 8. vi skulle till Västerås med jobb, picknick på ett jätte fint ställer, kommer inte ihåg vad de hette ^^, såg iaf världens största gris där haha. Helt sjukt! Skulle fått 500 av axel om jag gick in och klappa den, men hade aldrig gjort de ;) hahah! Fyfan!
Sen efter de hälsa vi på kontoret där cheferna sitter för de företaget jag jobbar åt, rätt kul och se vad dom sitter, och fick svar på lite frågort och sånt, efter de blev de IKEA, häääärligt de!
Sa till mig själv innan jag gick in att jag inte skulle köpa nått.... men visst, trodde jag på de själv!?
Köpte: två kuddar (våra här hemma är så platta nu ^^), ljus, två handdukar (2kr/st), två stora muggar i rosa, diskborstar och såndär hängare man hänger på dörren som man kan ha inne på toa... Ja de blev ju lite, men behövde iaf de ^^ Efter de drog vi hem igen, mkt trevlig och massa skratt med ett härligt gäng hehe! Kom hem halv 11 typ, så alltså blev de 15 timmars jobb ;) tog ju typ 3 timmar att köra dit. När jag kom hem så tog jag de bara jävligt lugnt, kolla på två ”beck” filmer med Älskling, jag somna runt halv 5 i mors.. jag som skulle vända tillbaka dygnet..jaja.

Idag då: Gick upp vid halv 12, gick upp och åt frukost och sen drog jag till Vansbro och
köpte öl ;) nu är jag hemma igen, nu blir de att hoppa in i duschen!
Blir att dra hem till Peter idag och bada kar, Vansbro sen? Jaa.. hm. Känns tråkigt att man inte ska betala in sig. Men ja får se då.
Prata precis hem Sofie, och hon kommer inte vara hemma när jag och Michael ska till Skåne:( så jävla tråkigt, riktig ledsen blev jag :/ men men inte så mkt att göra åt..



För övrig idag så mår jag super, humöret är på topp och njuter av livet, hoppas den känslan håller i sig, de känns så skönt :) och längtar till Carro & Sarah kommer hem på söndag, Sarah har lovat att inte åka ifrån mig mer nu ^^ hehe, saknar dom allt för mycket när dom är borta så länge! Neej nog nu, duschen nästa!



 






Måndag

Jahapp, helgen då.. blev inget speciellt, bara tagit de lugnt. Skulle ha druckit på i fredags
men vi sket i de, så se blev hemmamys med Älskling, och så åt vi tacos. Länge sen vi åt de, så sjukt GOTT! och på lördag jobba jag natt. Igår var jag, Älskling och Daggen och gymma,
senare drog jag hem till Carro, Sarii var också med ett tag, först spela vi massa kort och jag åt vattenmelon, fy fan va de är gott! Och sen drog Sarah, då satt jag och carro och bara snacka massa som vanligt ^^ <3 sen när Kristina kolla vi på film med henne ”just go with it”, sjukt bra film, vi skratta som idioter! ;p sen kom Sarah hem igen, då spela vi mer kort :) kom hem vid halv 2 tror jag, gick åla mig direkt och kolla på film med älskling i sängen, fast jag somna direkt såklart, som vanligt ^^



Vakna fan halv 2 idag, de händer fan inte ofta xD men de är bara bra efter som jag ska jobba natt i morgon! Har inte gjort så mycket idag, tvättat och diskat ^^ och nu ska jag och älskling ut och gå. Sen drar jag hem till Emmmily och leker med henne :) <3



RSS 2.0