litet inlägg

Börja jobba 8 i morse och när jag gick upp var de vitt ute, stor suck. Man blir så påverkad av vädret, och fan vad jag är trött på att de blåser. När ska de ge sig?
jahapp, sitter här själv i lägenheten. Michael, Kiwi och Joker åkte precis, jag bjöd dom på fika men nu har dom åkte tillbaka till garaget igen. Jag själv ska väl sätta mig nu med engelskan och plugga tills jag ska gå in i duschen och ta mig en lång varm dusch, fryser så himla mycket.
Ikväll blir de dipp och grönsaker och glo på tv, hoppas på att älskling inte kommer hem allt för sent så de kan bli lite tv-mys! :) Det ska ju läggas i tid när man jobba även i morgon.


  Puss&kram, trevlig lördag! :)

svalkar vinden värmer solen
ser du något bakom molnen




hinner inte med

Jag hinner inte med känner jag, så de är förklaringen till varför jag inte skrivit. Tänkte dra ett inlägg nu fast jag inte har tid med de egentligen :p men delar nog in detta inlägget i olika kategorier för finns ju en del och skriva känns de som, får se hur mycket jag får med bara ^^

Skåne: Var ju en vecka i skåne, tänkte att jag skulle ha skrivit när jag var där nere, men icke! Fanns inte tid till de såklart. Jag var verkligen överallt och ingenstans, och de blir ju så. De är ju så att man vill träffa alla såklart, och ändå så hinner man inte med det på en vecka. Men jag hade de verkligen underbart i Skåne, kan ta lite snabbt de saker som var lite extra roligt ;)
Överraskning ett: När jag äntligen kommer fram hem till mamma så går jag in och kramar om mamma, andre och Julie och går sedan in i Köket. Och så ser jag i ögonvrån att nån kommer ner från övervåningen så jag stanna och vänder mig så är de Malin som kommer ner. Blev så förvånad för hon skulle komma dagen efter, så tog mig en lång kram av henne, och för er som läser detta så är Malin som en syster för mig och har inte träffat henne på nästan ett år, så de var kuligt!
Överraskning två: Samma kväll som vi kom till Skåne så tänkte jag bara va hos mamma och bara ta de lugnt, hade bestämt mig för att inte dra ut och festa. Så när jag sitter i köket i mjukis byxor och ett tråkigt linne kommer fyra av mina vänner in i köket och överraskar mig, jag blev helt paff och fatta ingeting liksom. Men då skulle vi tydligen iväg. Så jag drog på mig nått snabbt och tog med mig smink. Så de blev att festa lite ändå hemma hos sofie, där de var fler folk. Riktigt roligt och kul att träffa alla :)

 jag fattar noll typ :P

Överraskning tre: Tatuering av mamma! Mamma är bara toppen asså! Tänk att hon gjorde de möjligt för mig att äntligen få tatuera mig :D Blev så super glad så fan de finns inte ord.



På min Tatuering står de: Viam inveniam Faciam, som är Latin och betyder: Jag ska finna vägen eller skapa den.
Och jag är bara så jävla nöjd med den. Varje ord tala för mig, och de känns i hela kroppen att de tala från mitt hjärta liksom. Så rätt! Man måste kämpa här i livet för de är fan inte lätt alla gånger, och funkar inte den vägen jag ska ta, måste jag bygga upp en annan. Det har jag gjort hela livet och gör de än idag, och kommer antagligen få förtsätta med de, livet är inte lätt och kommer nog aldrig vara det heller. 


Mustasch: Var även med Nicklas och Thomas (och deras kompisar) och kolla på Mustasch, så jävla bra live!!! Har ju sätt som innan, men dom är så sjukt bra ju så gjorde absolut inget att se dom igen, tackar mina syskon för en super kväll!

Klippning och färgning av håret: Jag Klippte och färga mitt hår i skåne, så nu är de lite ljusare, så kommer gå sakta framåt med de. Blev nöjd iaf, de är liksom lite koppar nu eller va de heter.
bild på håret då!

Vikt: Ställde mig på vågen hos mamma och de visa sig att mitt gymmande och bättre kost har gjort att jag gått ner 3-4kg sen i jul, så blev super glad!! Gick väl upp allt igen när jag var i Skåne haha! Men nu är jag igång igen och har tränat 3 dagar denna veckan, plus att de blir antagligen nått i helgen också :) SUPER, så nu är de bara att fortsätta. Vet att man inte ska sikta in sig på vågen för muskler väger mer än fett, men kul va de i alla fall!

sammanfattning av Skåne: Kort och gott hade jag de super i Skåne, Spela även bowling en dag, men dom bilderna lägger jag ut på facebook när jag har tid ;) och såklart träffa jag pappa som jag inte träffat på jätte länge, UNDERTBART. Helt underbart att träffa alla syskon och syskonbarn, och saknade vänner!


Nu har jag varit hemma en vecka och de är underbart att ha min Älskling i närheten igen. Även om de kändes tung att lämna skåne som alltid så är de alltid lika underbart att komma hem till hjärtat mitt!

 Mys direkt man kom hem såklart!

Var på IKEA när jag var i skåne så blev lite smått och gott till lägenheten, vilket är super kul tycker jag.
Annars om dagarna nu så tränar, pluggar eller jobbar jag, och de känns ju lite si sådär. Jag önska att dygnen hade några timmar mer, så man hinner med allt man vill.
Fick i alla fall VG på mitt engelsk prov, och jag blev super glad och förvånad. Jag är verkligen super kass på engelska, så blev så jäkla glad! Matten däremot känns jobbigare just nu, men måste orkar kämpa vidare så hoppas jag inte tappar orken helt.

Vet att de var nått mer jag ville skiva om men jag kommer inte på de och hinner inte mer just nu, så därför sätter jag stopp här, sitter just nu i sängen och väntar på att älskling ska komma hem!!
Jag köpte mig en mixer i Skåne så nu ska jag ta och göra mig en smoothie  till kvällsmat ;) och även försöka plugga. (Mer bilder från Skåner ska jag sätta in på facebook)
Puss&Kram


SKÅNE!

Sitter här med mitt morgon kaffe och snart bär de iväg till underbara Skåne med Sarah och Linus, de är obeskrivligt att veta att man snart ska få träffa alla saknade! De var ett tag sen jag skrev, har bara inte haft tid.. och de har jag inte nu heller egentligen, så när jag väl kommer till Skåne ska jag skiva lite mer ;p
Nej ska ta och packa de sista och hoppas på att Älskling kommer upp snart.
Jag har lite ont i magen just nu, antar att jag är nervös.. ^^ Ska låna Kristina bil till Skåne och de är bara jag ska har körkort, så jag hoppas detta går bra!
tiden springer iväg, hörs i Skåne!




Tyvärr kan inte Älskling följa med till Skåne, och de gör ont i hela kroppen att veta att man ska vara borta från honom en hel vecka, kommer sakna honom så otroligt mycke. Konstigt att de ska vara så sjukt jobbigt att vara borta från en person som man träffar annars 24/7, blir att ringas mycket vill jag lova! ;)
Älskar min Michael, han är de bästa som finns<3 Min fina kärlek!





då var de dags igen..

Jobba inatt, och gick upp vid 10 tiden, åkte hem och bilen krångla idag.. GUD så trött jag blir på allt som har med bilar att göra. Jag hoppas vi kan fixa bilen innan vi ska åka till Skåne!
Idag var jag på lärcentrum och träffa min matte lärare. Japp, de är dags att få klart ett slutbetyg från gymnasiet.
De kommer vara en tuff tid framöver vill jag lova, men jag hoppas att de ska gå bra, och att jag orkar ta mig igenom de, skoltiden var otroligt dryg och kämpig för mig så jag hoppas de ska gå bra. Jag ska börja med "inför matte B", eftersom de var ett bra tag sen jag läste matte, sen ska jag ha engelska nu också. Ska träffa engelsk läraren i morgon, så blir att åka till Vansbro i morgon också. Har svårt både för matte och engelska så ska bli kul att se hur dehär kommer att gå.. Ikväll har jag suttit och gjort matte då, segt som fan gick de och jag har verkligen glömt allt, kan typ bara plus och minus förfan. Så just nu går de sakta framåt.
Har lagt ner matten för idag iaf, ska glo på tv nu resten av kvällen sen blir de sängen och förbereda sig för en ny dag i morgon som är rätt full packad.

Puss&Kram 



blablabla

helgen är över, och den har varit bra. Igår efter jobbet så följde jag och Älskling med Sarah, Linus och Andreas till Pizzerian och åt, jag tog mig en kycklingrulle. Sedan blev de en hemma myskväll med dem också hemma hos oss, och såklart gurka och dipp! Men under filmen så somna jag, var helt slut tydligen. Hehe!
Idag så jobba jag över tre kvart, men de gör inget, behöver pengarna. Så fort jag kommit hem drog jag till gymmet med Sarah, lite halvt drygt idag men så skönt som vanligt efter åt! Väl hemma igen hade Älskling börjat med maten och den var nästan klar och dukat, underbart? jaa, de är väl såna små saker som gör vardagen tycker jag.

Just nu sitter jag här under filten och funderar på att gå och värma lite bär och proppa i mig fast jag är mätt än efter maten, samtidigt som ångesten sitter i halsen på mig.. Ska börja läsa upp mina betyg igen, och jag är rädd.. Hur i hela världen ska jag klara de? De är vid såna här tillfällen jag önska att jag hade en liten Sofie på axeln och hjälpte mig igenom de, så som hon hjälpte mig igenom hela grundskolan typ.. Matte B är nog de som skrämmer mig mest. Klara nätt och jämt matte A, hur ska jag då klara B? Vafan, åhhhjj så jobbigt. Men jag ger de ett försök sen får de gå som de går. Lär leta djupt inom mig efter ork känner jag. Åter igen till jag springa iväg och glömma mig och blunda för de som jag inte orkar med eller orkar ta tag i..
Kan gömma mig i älsklings famn för stunden, kan aldrig tro att de skadar iaf <3






jobbhelg

Då var de fredag och för många andra den bästa dagen i veckan, speciellt när solen strålar ute och man fylls med vår känslor kan jag tro. Men för mig består hela helgen av jobb, men så är de.
Har haft mys morgon med hjärtat, sen drog han till garaget och skulle hjälpa sin bror så då hoppas jag in i duschen. Nu under dagen har jag små städat i lägenheten, de behövdes. Jag börjar klockan 15 så tror jag tar mig en sväng om garaget och pussar lite på Älskling innan jag åker vidare till jobbet. Just nu sitter jag sörplar i mig soppa och sedan ska jag göra mig klar för att åka. Ska se om jag tar och gymmar både lördag och söndag, eller nån av dagarna iaf. Nej, tar mig dom sista skedarna nu och hoppas ni får en trevlig helg!

Puss


RSS 2.0